ВестиРАРИС организује обуку „Друштвене мреже у туризму”

РАРИС организује обуку „Друштвене мреже у туризму”

РАРИС — Обука „Друштвене мреже у туризму”

РАРИС у сарадњи са Туристичком организацијом Кладово организује обуку „Друштвене мреже у туризму”.

Сви који се баве туризмом: Предузетници у туризму, сеоска туристичка домаћинства, власници смештајних објеката у домаћој радиности и сл, могу данас до краја дана да се пријаве за ову обуку.

Обука ће се одржати у уторак, 19. новембра од 10:00 сати, у ресторану „Језеро” у Кладову. Циљ обуке је да се учесници упознају шта су друштвене мреже у туризму и на који начин се оне користе. Кроз обуку ће учесници имати прилике да сами креирају своју кампању преко друштвених мрежа.

Предавач је Дарко Божић.

Због ограниченог броја учесника моле се сви заинтересовани да пријаву учешћа (име презиме, назив туристичког објекта / сеоског домаћинства или смештаја, контакт телефон и мејл) пошаљу на office@raris.org или јаве на тел. 019/426-376.

Обуку реализује РАРИС у сарадњи са Туристичком организацијом Кладово кроз пројекат „Едукације у функцији развоја туризма источне Србије“, а финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб