Тимочка КрајинаЗајечарРасписан Позив за ангажовање ментора/ке за потребе пројекта „Кад жене воде“ у...

Расписан Позив за ангажовање ментора/ке за потребе пројекта „Кад жене воде“ у Зајечару

Град Зајечар — Општина

У складу са Уговором о партнерству потписаног између Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена (UN Women) и Града Зајечара, Град Зајечар и Градска управа Зајечар расписали су Позив за ангажовање ментора/ке за потребе пројекта „Кад жене воде“ – Фаза II.

Пројекат „Кад жене воде – фаза II“ расписан је у оквиру пројекта „Кључни кораци ка родној равноправности, фаза II“, који финансира Европска унија.

У овом пројекту учествоваће 11 жена које су прошле едукације у првој фази пројекта „Кад жене воде“. Њима ће бити пружена менторска помоћ при изради бизнис планова са којима ће моћи да конкуришу за материјал или опрему како би основале пољопривредно газдинство и бавиле се руралним туризмом, или унапредиле своје пословање.

Пријављени/е ће о резултатима селекције бити обавештени најкасније до 12. септембра 2022. године, након чега ће бити обављен разговор са одабраним/ом ментором/ком.

Са ментором/ком ће бити закључен Уговор о делу којим ће се дефинисати међусобна права и обавезе. Новчана накнада износи 20.000 динара у бруто износу и биће исплаћена у целости након извршене услуге.

Ангажовани/а ментор/ка имаће обавезу креирања Пријавног обрасца – Бизнис плана којим ће учеснице пројекта конкурисати за материјал или опрему и едукације учесница и пружања помоћи при изради бизнис планова.

Све додатне информације можете добити слањем е-маил на office.ler@zajecar.info или путем телефона на 019/444-600, локал 108, радним данима од 07:30 до 15:30 часова.

Више информација о овоме може се наћи ОВДЕ.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб