Timočka KrajinaKnjaževacRenoviran Zadružni dom u Zubetincu

Renoviran Zadružni dom u Zubetincu

Renoviran Zadružni dom u Zubetincu

Meštani knjaževačkog sela Zubetinac i drugih okolnih sela moći će ponovo da se okupljaju u zgradi Zadružnog doma, jer je rekonstrukcija završena.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić prilikom svoje radne posete ovom selu kaže da je ovo samo jedan od uređenih domova koji je rekonstruisan u knjaževačkim selima i da će dom, osim za druženje, služiti stanovnicima sela i za organizovanje sportskih i kulturnih manifestacija.

Renoviran Zadružni dom u Zubetincu

„Dom u Zubetincu je još jedan od domova u knjaževačkim selima koje smo rekonstruisali u prethodnih nekoliko godina. Mnogo je sela od napuštenih i ruiniranih objekata dobilo ovakve prostore za okupljanje, druženje, za neke seoske manifestacije, proslave privatnog karaktera. Dom u Zubetincu je jedan od lepših domova u knjaževačkim selima, izgleda zaista fantastično. Angažovali su se privrednici koji su rodom iz Zubetinca da daju svoj doprinos. Oni su svojim, ali i opštinskim sredstvima, opremili i dobili ovaj objekat ovakav kakav jeste. Zubetinac zaslužuje ovakav objekat za svoje manifestacije. Setimo se samo ’Hajke na vuka’ koja se tradicionalno organizuje u Zubetincu i koja okuplja na stotine lovaca iz čitave Srbije. Mi želimo da ih ove godine iznenadimo prijemom u ovom novom objektu koji je, čini mi se, samo na pola puta od onog što je naš cilj, a naš cilj je da ovde napravimo smeštajne jedinice, da pored trpezarije, velike i male sale, sanitarnih objekata imamo i prostor gde će naši gosti koji će ovde dolaziti, moći i da prenoće”, rekao je Đokić.

Renoviran Zadružni dom u Zubetincu

Zadružni dom u Zubetincu moći će da se koristi u punom kapacitetu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub