VestiRoboti pčelice stižu u ŠOSO „Jelena Majstorović” u Zaječaru

Roboti pčelice stižu u ŠOSO „Jelena Majstorović” u Zaječaru

„Fond B92” — Donacija podnih robota u obliku pčela ŠOSO „Jelena Majstorović” Zaječar

„Fond B92” je kroz akciju „Bitka za znanje” i akcije „Pčelica” Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović” Zaječar, donirao podne robote u obliku pčela koje se sastoji od 6 robota/pčela i stanice za punjenje.

Fokus akcije „Fonda B92” je na poboljšanju uslova za učenje dece sa smetnjama u razvoju kroz upotrebu jednostavne robotičke opreme koja olakšava učenje i omogućava bolje rezultate u savladavanju nastave.

„Pčele“ imaju kapacitet da pamte zadate komande sa komandne ploče bez upotrebe računara ili programskog jezika i da putem lakih komandi učenici mogu da savladavaju zadatke prepoznavanja brojeva, slova ili zadataka iz matematike i jeziče sintakse.

Prezentaciji robota/pčela zakazana je za četvrtak , 12. decembra sa početkom u 10:00 časova u prostorijama Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović” Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,341PratilacaLajkuj
4,210PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub