ВестиРукометашице Зајечара у великој кризи, пети пораз у „Суперлиги Србије”

Рукометашице Зајечара у великој кризи, пети пораз у „Суперлиги Србије”

Лопта за рукомет
Фото: Shutterstock, илустрација

Рукометашице Зајечара претрпеле су и пети узастопни пораз на старту „Суперлиге Србије”, пошто су изгубиле тимочки дерби у Бору са 12 голова разлике. Некако су се и држале у игри изабранице тренера Максића у првом полувремену, које је завршено резултатом 16:11 у корист рукометашица „Бора”, али се у наставку ни у једном моменту није постављало питање победника.

На крају убедљивих 33:21 за домаће рукометашице, које су на тај начин стигле до прве победе у сезони, па након пет одиграних кола, уз по два ремија и пораза заузимају 7. место табеле са 4 освојена бода, колико је сакупио и осмопласирани „Врбас”.

Зајечарке остају на дну суперлигашке табеле, без бодова на 12. месту, а очекује их тешка борба за опстанак и пласман у првих 10 екипа, пошто ће последња два тима напустити елитни ранг српског женског рукомета и наредне сезоне играти у „Супер Б” лиги.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб