ВестиSave to Medium: Систем за чување онлајн текстова на једном месту

Save to Medium: Систем за чување онлајн текстова на једном месту

Medium — Save to Medium

Сигурно је много оних који су уморни од начина на које су до сада могли да чувају текстове које желе да читају касније, те бескрајних bookmark листи које временом постају непрегледне, па самим тим и некорисне. „Medium” би то могао да промени, те олакша касније читање сачуваних онлајн чланака.

Наиме, ради се о новој функцији Save to Medium која корисницима омогућава да текстове са било које локације на интернету сачувају у оквиру једног интерфејса, те их прочитају када за то нађу времена. Функција је, тврде они који су је испробали, још увек ограничена, па тренутно још увек није корисна колико би могла да буде. Тако текстови за сада могу да се чувају само преко Chrome екстензије, те најновијих iOS и Андроид верзија апликације, те ће они који користе Safari или Firefox морати да буду стрпљиви док опција не стигне и до њих.

Очекује се да „Medium” убрзо уклони све препреке, те корисницима омогући чисто и прегледно чување чланака, и тако среди један део интернет искуства који већ неко време тражи велико спремање.

 

Извор: pcpress.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб