Тимочка КрајинаБорСДП пружио подршку СНС-у на предстојећим изборима у Бору

СДП пружио подршку СНС-у на предстојећим изборима у Бору

СНС (Градски одбор Бор): Прес-конференција

Градски одбор Социјалдемократске партије Србије у Бору дао је подршку Српској напредној странци на предстојећим изборима, како на локалним изборима у Бору, тако и на председничким и парламентарним изборима.

СНС (Градски одбор Бор): Прес-конференција

Представници СДП-а у Бору позвали су гласаче да изађу на изборе и да дају подршку СНС-у и на локалном, али и на републичком нивоу.

Ана Миловановић Бркић – председница ГрО СДП у Бору

„Данас сам овде да дам потпуну подршку Српској напредној странци како на локалним изборима у Бору, тако и на републичком нивоу. Није непознаница да смо ми коалициони партнери. Позивам све наше гласаче, првенствено да изађу на изборе, али и да дају подршку листи Српске напредне странке на свим нивоима”, рекла је Ана Миловановић Бркић, председница ГрО СДП у Бору.

СНС (Градски одбор Бор): Прес-конференција

Владимир Станковић – носилац листе СНС-а у Бору

„Велико је задовољство што смо добили подршку Социјалдемократске партије Србије и Расима Љајића. Они су наши дугогодишњи коалициони партнери и на републичком и на локалном нивоу. Веома су нам значајни као подршка на предстојећим изборима и надам се да ћемо имати и најбоље резултате, а виде се резултати и из претходног периода које смо постигли заједно са коалиционим партнерима и њиховом подршком. Такође, позивам све гласаче да изађу на изборе и да дају подршку”, казао је Владимир Станковић, носилац листе СНС-а у Бору.

СНС (Градски одбор Бор): Прес-конференција

Локални избори у Бору биће одржани 3. априла 2022. када ће уједно бити одржани и парламентарни и председнички избори.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб