ВестиSkype омогућио дељење екрана на Андроид и iOS верзији, редизајн позивања

Skype омогућио дељење екрана на Андроид и iOS верзији, редизајн позивања

„Skype screen sharing” функција
Фото: Skype / Промо

Microsoft је коначно омогућио „Skype screen sharing” функцију за мобилне кориснике. Од сада, Андроид и iOS корисници ће моћи да користе предности нових побољшања која је Skype управо имплементирао.

Дељење екрана током Skype позива је једноставно. Потребно је притиснути на нови „…“ мени и изабрати опцију почетка дељења екрана телефона. Нови мени укључује још неке функције, као што су снимање позива и преводи.

Поред додавања дељења екрана, најновије Skype ажурирање доноси и бројна побољшања квалитета употребе и олакшаног коришћења. Ово укључује редизајн мобилног позивања, који је ту како би поједноставио видео позиве. Једним притиском је могуће угасити контроле позивања и започети нови видео позив. Такође, дупли притисак уклања све контроле са екрана.

Према наводима Microsofta, ново ажурирање са побољшањима и додацима је доступно преко Google Play Store и App Store сервиса.

 

Извор: phonearena.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб