Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Спортски савез града Зајечара: Саопштење поводом увођења ванредног стања на територији Републике Србије
Спортски савез града Зајечара

Спортски савез града Зајечара је у складу са одлуком о увођењу ванредног стања на територији Републике Србије, као и препорукама да се контакти између људи сведу на минимум, од сада па до промене одлуке, а због мера предостожности, обавестио клубове и чланице Савеза, да све захтеве и питања шаљу на мејл адресу sporsaza@mts.rs.

„Стручна служба Спортског савеза града Зајечара стоји на располагању за све информације, бројеве телефона имате, а за сва друга обавештења пратите портал и сајт Спортског савеза, glassporta.rs и zajecarsport.rs, поручују из Спортског савеза града Зајечара.

Спорт је сада свакако у другом плану, борба против ове пошасти је свима на памети, али Спортски савез је био и остаће кућа свих зајечарских спортиста и спортских радника.

Можда ће Вас занимати

Рајачка народна школа здравља: Сиромаштво — COVID-19

Рајачка народна школа здравља: COVID-19 и сиромаштво

Пратећи развој епидемије корона вируса на подручју Неготинске Крајине, дошао сам до сазнања да се …