ВестиСпортски терен у Грљану добио нови изглед

Спортски терен у Грљану добио нови изглед

Уређење спортског терена у Грљану
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

На захтев мештана Грљана, спортски терен за мали фудбал на вештачкој трави у том зајечарском селу, реконструисан је и оспособљен за нормално функционисање. Постављене су нове мреже, дотрајале даске на огради су замењене, а како није било могуће бавити се спортом и у вечерњим сатима, постављени су и нови рефлектори.

Драгица Жарковић — председница Месне заједнице у Грљану
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

„Значајно је да се спортски терен обнови, пре свега због најмлађих мештана, како би се одвојили од рачунара и телефона, а више посветили спорту и дружењу. Овде није било могуће играти фудбал у вечерњим сатима, али је сада и то омогућено, тако да је то лепа вест за нашу омладину”, рекла је Драгица Жарковић, председница Месне заједнице у Грљану.

Уређење спортског терена у Грљану
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Иван Ристић, шеф Службе одржавања спортских објеката истиче да је терен био у лошем стању, а осветљење на минималном нивоу. Сада су ти проблеми решени.

„Ограда око самог терена је на појединим местима била поломљена, даске су замењене, офарбане, мреже на головима постављене, као и четири рефлектора, укупне јачине 1.600 вати”, додала је Жарковић.

Уређење спортског терена у Грљану
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

У наредном периоду, према речима надлежних из Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање”, почеће радови на уређењу спортског терена у зајечарском насељу Котлујевац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб