Timočka KrajinaBorŠtab za vanredne situacije Bor: Komunalna preduzeća i Elektrodistribucija spremni za zimsku...

Štab za vanredne situacije Bor: Komunalna preduzeća i Elektrodistribucija spremni za zimsku sezonu

Grad Bor

Na sednici Štaba za vanredne situacije u Boru, na osnovu Odluke Gradskog veća o odlaganju početka grejne sezone, doneta je odluka da je Danijel Aleksić – član Štaba, zadužen da svakodnevno prati vremenske prilike i u skladu sa tim obaveštava JKP „Toplanu“ Bor kada bi grejna sezona trebala da krene.

Na današnjem sastanku članova Štaba za vanredne situacije sa predstavnicima javno komunalnih preduzeća i Elektrodistribucije Bor, razgovaralo se o spremnosti službi za predstojeću zimsku sezonu.

Sa pripremama se počelo na vreme, povećan je broj vozila u JKP „Vodovod“ i JKP „3. oktobar“, na lageru ima dovoljne količine soli i agregata, a za predstojeću zimsku sezonu obezbeđen je i dovoljan broj radnika koji će raditi u zimskoj službi održavanja, rečeno je na sednici Štaba za vanredne situacije u Boru.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub