Тимочка КрајинаБорШтаб за ванредне ситуације Бор: Комунална предузећа и Електродистрибуција спремни за зимску...

Штаб за ванредне ситуације Бор: Комунална предузећа и Електродистрибуција спремни за зимску сезону

Град Бор

На седници Штаба за ванредне ситуације у Бору, на основу Одлуке Градског већа о одлагању почетка грејне сезоне, донета је одлука да је Данијел Алексић – члан Штаба, задужен да свакодневно прати временске прилике и у складу са тим обавештава ЈКП „Топлану“ Бор када би грејна сезона требала да крене.

На данашњем састанку чланова Штаба за ванредне ситуације са представницима јавно комуналних предузећа и Електродистрибуције Бор, разговарало се о спремности служби за предстојећу зимску сезону.

Са припремама се почело на време, повећан је број возила у ЈКП „Водовод“ и ЈКП „3. октобар“, на лагеру има довољне количине соли и агрегата, а за предстојећу зимску сезону обезбеђен је и довољан број радника који ће радити у зимској служби одржавања, речено је на седници Штаба за ванредне ситуације у Бору.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб