Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео Закључак о ограничавању радног времена

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео Закључак о ограничавању радног времена

На данашњој седници Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео је Закључак о ограничавању радног времена.

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама и члана 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Штаб за ванредне ситуације града Зајечара је на седници одржаној 21.11.2020. године, донео Закључал о ограничавању радног времена.

З А К Љ У Ч А К

I

Почев од 24.11.2020. године до 04.12.2020. године ограничава се радно време ресторанима, кафићима, баровима, кладионицама, коцкарницама, продавницама и другим малопродајним објектима, пекарама, киосцима брзе хране и сличних услужних радњи, дечијим играоницама, тржним центрима и другим објектима исте или сличне намене, као и угоститељских објеката који послују у оквиру бензинских станица/пумпи, тако да ти објекти неће радити од 18:00 часова до 05:00 часова наредног дана.

​Наведено ограничење радног времена из претходног става не односи се на рад апотека и бензинских станица/пумпи у делу продаје горива.

​II

За време важења овог Закључка не примењују се одредбе Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара”, бр. 63/20) која прописује ограничење радног времена објектима из става I овог Закључка на другачији начин.

​III

Након истека периода из става I овог Закључка, наставља се пуна примена Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара”, бр. 63/20), уколико, у међувремену, због побољшања или погоршања епидемиолошке ситуације изазване вирусом COVID-19 не буду прописане нове мере.

Можда ће Вас занимати

Данас је Свети Јован Златоусти

Српска православна црква и њени верници данас обележавају празник посвећен Светом Јовану Златоустом, великом светитељу …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Помало незгодан дан са енергијом која доноси нестрпљивост, успут и многе грешке у корацима уколико …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница