ВестиСУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ ВРЕМЕ: Највиша дневна температура у Зајечару и до 19...

СУНЧАНО И ТОПЛИЈЕ ВРЕМЕ: Највиша дневна температура у Зајечару и до 19 степени

Женска рука вуче страну са ведрим временом и прекрива страну са лошим временом
Фото: Shutterstock, илустрација

Ујутро хладно, у нижим пределима местимично слаб приземни мраз, а у планинским пределима слаб и умерен мраз. У току дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, северозападни, у току дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 17 до 21 степен.

Данас у Зајечару сунчано и топлије у односу на претходне дане. Умерен до слаб ветар, западни. Минимална температура око 4, максимална дневна око 19 степени. Сутра у Зајечару претежно сунчано и топлије време. Најнижа температура 6, највиша око 19 степени.

Проходност путева у Србији је добра, а интензитет саобраћаја је умерен на свим путним правцима, саопштио је АМСС.

После прохладног и по котлинама магловитог јутра, током дана возачи могу очекивати повољније временске прилике, више сунчевих интервала и нешто више дневне температуре.

Из ЈП „Путева Србије” саветују опрезнију вожњу, као и више стрпљења за воланом уколико дође до непредвиђених застоја и успорене вожње на деоницама на којима су радови у току.

Према последњим информацијма Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања од 30 минута.

Теретна возила на прелазима Батровци и Бачка Паланка, на излазу из земље, чекају два сата, а на прелазима Kелебија и Хоргош 90 минута.

Напомиње се да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске и да тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима.

Према последњим информацијама „Путева Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб