ВестиСвечано отварање VI Kампа класичне музике данас на Феликс Ромулијани

Свечано отварање VI Kампа класичне музике данас на Феликс Ромулијани

VI Камп класичне музике у Зајечару

VI Kамп класичне музике који се одржава до 20. августа биће традиционално отворен данас, 16. августа на локалитету Феликс Ромулијана. Свечано отварање Кампа заказано је 18 сати и 30 минута.

Kонцерт ће одржати професори-предавачи. Kао и прошлих година, у плану су још 3 концерта полазника. Први је концерт полазника клавириста на Кампу, који ће бити одржан у недељу, 18. августа у 18 сати, у концертној сали ОМШ „Стеван Мокрањац” у Зајечару. Други, за остале полазнике Кампа (виолина, флаута, гитара, соло певање) биће одржан на градском тргу од 20 часова.

Завршни концерт полазника Кампа је сутрадан, у понедељак, у сали зајечарског позоришта од 19 сати.

Организатори VI Кампа класичне музике за ученике инструменталног одсека музичких школа и студенте академија Србије и региона су удружење за развој културе и образовања „Српски музички центар” из Београда, у сарадњи са ОМШ „Стеван Мокрањац” из Зајечара, Народним позориштем Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” и Народним музејем из Зајечара.

Покровитељ Kампа класичне музике је Град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб