ВестиСВИ ТРЕБА ДА ЗНАЈУ ШТА ДРУГАРСТВО ЗНАЧИ: Крећу радионице по зајечарским основним...

СВИ ТРЕБА ДА ЗНАЈУ ШТА ДРУГАРСТВО ЗНАЧИ: Крећу радионице по зајечарским основним школама

Центар за социјални рад „Зајечар”
Фото: Град Зајечар

Стручни радници Центра за социјални рад у Зајечару држаће по основним школама ученицима 5. и 6. разреда радионице на тему вршњачког насиља и асоцијалног понашања деце у школама, почев од понедељка, 22. маја 2023. па до краја ове школске године.

Након састанка директора Центра за социјални рад у Зајечару са директорима основних школа, креће се у реализацију договореног и са спровођењем радионица на тему вршњачког насиља и асоцијалног понашања деце у школама.

Радионице ће носити назив „Сви треба да знају шта другарство значи“, а за циљ имају да подигну свест ученицима 5. и 6. разреда (посредно и свима осталима) да насиље не води ничему, да је емпатија и другарство нешто што треба да негују међу собом.

„Деци желимо успешне радионице и сви се надамо да ће се насилни обрасци понашања међу децом свести на најмању могућу меру“, истакао је на крају Ненад Динуловић, директор Центра за социјални рад у Зајечару.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,734ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб