Тимочка КрајинаЗајечарТехничка школа Зајечар: Напредак у STEAMDIVE пројекту

Техничка школа Зајечар: Напредак у STEAMDIVE пројекту

Медицинска школа / Техничка школа Зајечар

Током онлајн састанка у организацији Техничке школе Зајечар, у понедељак, 13. новембра 2023. године, разматрана су постигнућа на неколико радна пакета у оквиру пројекта STEAMDIVE.

WP2/A3: Добијене су оцене и повратне информације о раду на новом наставном плану. О залагању зајечарске Техничке школе партнери су рекли: ”Посебно бисмо желели да истакнемо похвалу за рад тима Техничке школе. Њиховим изузетним радом значајно су допринели унапређењу наставног плана.”

WP3/A1: Представљена је радионица о физици коју ће организовати наставници зајечарске Техничке школе. ”Похваљујемо одличан документ који се односи на ову радионицу. Наставници су показали висок ниво посвећености и стручности у планирању овог догађаја који ће бити одржан онлајн у накнадно објављеном термину.”

Развој софтвера MTC и MOD, заједно са Hackathon-ом. ”Такође бисмо желели да поменемо да је тим Техничке школе дао кључни допринос у развоју MOD-а и његових функција својим креативним идејама и сугестијама.”

WP5/A3: Секција за е-учење нашег пројектног сајта је сада у функцији. ”Похваљујемо брзу имплементацију овог дела, омогућавајући приступ образовним материјалима нашим партнерима.”

WP5/A4: ”Билтени су припремљени и истичемо да су информације о радионици физике и допринос тима зајечарске Техничке школе укључене у билтене. Њихов рад је добио посебно признање.”

  • steamdivedive.eu

Учесници из EL (Грчка), RS (Србија), PT (Португал), PL (Пољска) и TR (Турска) поделили су своја размишљања: „Модули ће бити спремни до јануара, екстерна евалуација новог наставног плана заказана је за фебруар 2024. Пилотирање ће се одвијати у фебруару са очекиваним резултатима у марту. Нагласили смо важност стратегије дисеминације. Осигуравамо спремност наставног плана. Затражено је постављање Gant дијаграма за праћење пројекта.“

  • Следећи кораци су:

Потребно је одредити датуме Hackatona у Пољској и датума пилотирања новог наставног плана након екстерне евалуације.

„Doodle анкета ће бити објављена како бисмо одредили датум за мартовски састанак. Нагласили смо важност фокусирања на HACKATHON, у Пољској, јер означава прекретницу за STEAMDIVE.“

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб