ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 1. септембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 1. септембар 2020.

Тимочки Зодијак

Меркур је у тригону са Плутоном првог дана септембра месеца и ово је знак да данас треба да се окренемо интуицији, нашем унутрашњем гласу који је непогрешив. Често заборављамо у журби или када смо под стресом да се окренемо унутар себе и себи, заборављамо да имамо моћ у нама која може да нам укаже на неке ствари, реши недоумице, покаже пут који треба да следимо или ког треба да се клонимо.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нема разлога да доносите важне одлуке у афекту или на основу првог импулса. Неко од сарадника пажљиво анализира Ваше понашање и доноси оцену о Вашим поступцима или резултатима.

ЉУБАВ
Потрудите се да улепшате нечије расположење или да обрадујете свог партнера на необичан начин. Будите довољно маштовити и одлучни у својим намерама.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Ваши сарадници имају добру пословну стратегију и зато прихватите нове идеје или савременија решења која воде ка бољим практичним резултатима. Потребно је да осетите сигурност у раду.

ЉУБАВ
Занемарили сте нечија осећања. Глас савести Вас подсећа на извињење. Размислите на који начин треба да се искупите пред вољеном особом за неке нехотичне пропусте које сте учинили.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Уколико немате довољно интересовања да се додатно ангажујете у неким пословним ситуацијама, будите искрени и немојте давати лагодна обећања.

ЉУБАВ
Без обзира на популарност коју уживате код супротног пола, избегавајте авантуру или кокетирање са једном изазовном особом. Покајаћете се, ако прецените своје могућности.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Понекад све делује релативно или необично. Зато немојте доносити закључак на основу првог утиска или без претходне консултације са блиским сарадницима.

ЉУБАВ
Важно је да правилно и искрено одговорите на нечија питања. Очекује Вас сјајно расположење у друштву вољене особе. Уживајте у свему ономе што имате.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Оптерећени сте различитим обавезама, али околина очекује да решавате питања од заједничког интереса и да делујете довољно ефикасно. Потребно је да подвучете јасну црту.

ЉУБАВ
Имате утисак да вољена особа не разуме Ваше намере. Свако од Вас је прича за себе, али са тајанственим уводом и необичним понашањем.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Не верујете у нечија поновљена обећања и зато тражите убедљиве доказе или додатну гаранцију за пословни договор. Будите промишљенији пред сарадницима.

ЉУБАВ
Нема разлога да се понашате сувише строго према особи која има добре намере. Партнер не може да Вам дочара све оно што бисте желели да чујете или видите. На жалост, остајете ускраћени за различите потребе које прижељкујете.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Уколико Вам је тешко да остварите своје пословне намере, немојте очекивати немогуће решење већ затражите нечије додатно разумевање. Нема разлога да прикривате истину о стварима које постају очигледне.

ЉУБАВ
Потребна Вам је партнерова подршка у различитим ситуацијама. Нечија питања у Вама све чешће подстичу емотивну нелагодност или лош предосећај. Избегавајте неумереност.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више течности.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Без обзира на Вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у Вашу почетну процену. Потребно је да коригујете своје првобитне ставове у договору са блиским сарадницима.

ЉУБАВ
Сувише бринете без разлога. Партнер тренутно не жели да Вам поверава своје мисли. Будите довољно стрпљиви и тактични. Пре или касније, схватићете на који начин можете да решите проблем који имате.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Важно је да испоштујете заједничке договоре и да останете доследни у својим изјавама. Нема потребе да чините нове прекршаје који могу да Вас компромитују пред сарадницима.

ЉУБАВ
Партнер инсистира на неким заједничким променама. Морате имати довољно разумевања. Непотребно се оптерећујете емотивним сумњама. Јасно Вам је да не можете променити нечију одлуку.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Уколико превише верујете у нечију причу, очекује Вас нова замка или пословни промашај. Сачувајте додатну меру опреза у непознатим ситуацијама и будите умеренији у својим очекивањима.

ЉУБАВ
Стало Вам је да решите неспоразум који имате у односу са вољеном особом, али прибојавате се од нових компликација. Не будите сувише строги према свом партнеру.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зглобовима.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Налазите се пред новим пословним изазовом и неко Вас охрабрује да прихватите одређени ризик. Добро процените своје могућности у односу на реалне услове.

ЉУБАВ
Прижељкујете више интересантних догађаја у свом љубавном животу и врло смишљено креирате одређене ситуације у нечијем друштву. Имате добре намре.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Заинтересовани сте за нечију пословну понуду или за комбинацију која обећава двоструки добитак. Зато делујете ужурбано пред сарадницима. Саслушајте нечију причу и прихватите користан савет.

ЉУБАВ
Придајете превелико значење неким новим емотивним догађајима, али ствари могу да се посматрају и на другачији начин. Разговарајте искрено са вољеном особом.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб