ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 10. март 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 10. март 2021.

Тимочки Зодијак

Нептунове илузије настављају са својим играма и ове среде, те некима доноси надахнуће, посебно креативним душама, док другима уноси збрку и лажну слику ствари. Од вашег наталног хороскопа зависи колико ћете бити „погођени“ овом енергијом, која, уколико је будете држали „на оку“, може бити врло корисна и интересантна! Ово је седмица која је најпогоднија за све рођене у знаку Риба које су склоне да живе у свом свету маште и самоћи, а које су врло креативне и окренуте уметности, духовности, религији или психологији.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Околина као да нема довољно разумевања за Ваше креативне идеје или интересовања. Ипак, немојте расуђивати на основу првог утиска. Потребно је да испуните одређене услове и да промените своју пословну тактику.

ЉУБАВ
Имате утисак да између Вас и партнера провејава заједничко неповерење, али изненађења су могућа у оба правца. Не причајте превише о стварима које не познајете довољно.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Размислите на који све начин треба да побољшате свој друштвени или пословни утицај. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспех. Не будите неправедни према некој особи чије намере не познајете довољно.

ЉУБАВ
Имате утисак да партнер вешто прикрива одређене детаље у својој причи и то додатно утиче на Ваше мрзовољно расположење. Можда грешите у својим претпоставкама.

ЗДРАВЉЕ
Приуштите себи неке лепе ситнице, као подстицај за добро расположење.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Потребно је да јасно дефинишете своје пословне циљеве и да се усагласите са сарадницима око неких заједничких интереса. Тешко пристајете на компромис, али тренутни услови не дозвољавају одступање и спровођење личне воље.

ЉУБАВ
Осмех задовољства на нечијем лицу представља најлепшу потврду о заједничкој срећи и осећањима која Вас испуњавају.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Постоје отежавајуће околности које изненада компликују заједнички пословни договор. Од Вас се очекују разумна или ефикасна решења. Нове догађаје прихватите у оптимистичком стилу и преузмите одговорност.

ЉУБАВ
Планирајте романтичан сусрет или неку омиљену забаву која ће деловати подстицајно. Важно је да преузмете иницијативу у одговарајућем моменту и да имате добру идеју водиљу.

ЗДРАВЉЕ
Наглашена нервоза.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Интересују Вас конкретни резултати, али у сусрету са сарадницима свако заговара стил или тактику коју најбоље познаје. Уколико Вам је стало да остварите своје приоритетне циљеве, преузмите иницијативу у одлучујућем моменту.

ЉУБАВ
Када Вас испуне већи немири, потребно је да следите ритам свога срца или свој унутрашњи глас који Вас води ка новој срећи и емотивном зближавању. Направите добар избор.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Имате лош предосећај у ишчекивању на нечији одговор о пословној сарадњи. Довољно сте разумни да сходно потреби припремите нека допунска решења. Избегавајте нове пословне изазове или ситуације које превазилазе Ваше искуство.

ЉУБАВ
Посветите пажњу више неким породичним темема као и особи која уме да делује позитивно на Ваше расположење. Посебно ће Вам пријати нечије присуство и близина.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Покушавате да осмислите нова и корисна решења, али Ваша околина нема довољно слуха или воље да Вам се придружи. Због различитих правила која намећу одређени сарадници морате да прихватите неки компромис.

ЉУБАВ
Избегавајте нову породичну или љубавну расправу којом и даље ништа битно не решавате. Најбоље се осећате уз особу која разуме Ваше идеје и емотивне потребе.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Нема разлога да прецењујете своју памет или практичне способности. На Вама је да оправдате свој углед пред сарадницима. Понекад различите обавезе заиста представљају велики терет, али не и изговор за неиспуњена обећања.

ЉУБАВ
Имате различите прохтеве и у налету страсти непотребно критикујуте вољену особу. Ипак, није све онако као што причате. Покушавате себи да олакшате стање у којем се налазите.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више течности.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Неко оспорава Ваш утицај и ремети Ваше пословне планове. Нема разлога да ствари доживљавате сувише драматично. Размислите о неком заобилазном решењу. Постоји начин да остварите своје намере.

ЉУБАВ
Пријаће Вам сусрет са особом за коју Вас везују неке пријатне успомене или топла емотивна нота. Потребна Вам је нечија подршка. Нема разлога да се повлачите или осамљујете.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте интригантне ситуације које Вас узнемиравају.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Неко Вас наводи на погрешан избор у пословној оријентацији. Постоје ствари које чините у тајности или мимо нечијег знања и то додатно отежава договор о заједничким интересима. Добро одмерите своје могућности и ниво нечије толеранције.

ЉУБАВ
Сусрет са једном блиском особом има више него сјајан одјек и позитиван утицај на Ваше расположење. Свет око себе можете да видите у лепшим и ведријим тоновима.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зубима.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Идеја или посао који сте одабрали представља добар избор. Потрудите се да оставите озбиљан утисак на пословне партнере. Понекад одређени детаљи много говоре о нечијој професионалности. Важно је да правилно истичете своје позитивне особине.

ЉУБАВ
Радују Вас одређене промене које Вас прате у приватном животу. Делујете сналажљиво и умете вешто да приволите вољену особу на своје планове.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко у Вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Прихватите корисне идеје које могу да унапреде пословну сарадњу. Покажите пред околином спремност на заједнички договор.

ЉУБАВ
Немојте дозволити да Вам недостаје маштовитост или емотивна инспирација када се налазите у друштву вољене особе. Ако је нешто тешко у првом покушају, не значи да је немогуће.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте свађе и нервирања.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб