Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 10. септембар 2020.
Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 10. септембар 2020.

Ове седмице данашњи дан важи за најбитнији, пошто Марс креће ретроградно, а њему то не пада баш лако. Енергија коју са собом носи директна је и праволинијска, удара право у мету. Ован, Јарац, Рак и Вага биће посебно на удару ове енергије. Будите опрезни у раду пошто прете неке повреде. Овакав Марс није повољан за наш имуни систем, стога поведите рачуна да се здраво храните и узимате суплементе. Ретроградни Марс нас враћа на неке старе незавршене послове и грешке и тражи да их поправимо, што треба да схватимо као добру ствар. Порадите и на себи.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Замерке које Вам неко упућује доносе супротан ефекат. Губите интересовање и вољу да завршите започети посао. Понекад је тешко помирити различите ставове и интересе. Потребно је да се навикнете на променљиву климу у свом окружењу.

ЉУБАВ
Посветите пажњу лепшим темама и припремите се за сусрет са особом која Вас инспирише на позитивно расположење. Ствари могу бити и много лепше него што јесу.

ЗДРАВЉЕ
Уносите више витамина.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Препустите другима да истражују или тестирају нове пословне могућности. Потребно је да заштитите своје интересе и да се придржавате провереног обрасца у пословно-финансијској сарадњи.

ЉУБАВ
Немојте обећавати својој породици или партнеру ствари које не можете да испуните. Добра намера не представља увек и гаранцију да можете усрећити особу до које Вам је стало.

ЗДРАВЉЕ
Здравље је добро.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Умете да се наметнете пред сарадницима, али не може све бити по Вашој вољи. Избегавајте такмичарске ситуације јер нема разлога да се доказујете на погрешан начин. Испоштујте основна правила у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Неко Вам даје до знања да тражи већу емотивну сигурност, а не интригантне ситуације које тренутно заговарате. Немојте нехотично повредити нечија осећања.

ЗДРАВЉЕ
Осцилације у расположењу постају све чешћа појава.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Недостаје Вам реалан увид у различите пословне могућности. Важно је да се прилогодите мишљењу већине и да коригујете своју првобитну стратегију. Обратите пажњу на корисне информације јер имате прилику да проширите своје сазнање.

ЉУБАВ
Погрешно процењујете нечије понашање или емотивне сигнале које добијате. Сувише сте субјективни у проценама и у стварању своје љубавне визије.

ЗДРАВЉЕ
Будите умеренији у храни и пићу.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете сумњичаво у процени нечијих могућности и стало Вам је да остварите запажењу улогу у пословним сусретима. Уколико се превише удаљавате од својих сарадника, очекују Вас додатне компликације и тежи услови.

ЉУБАВ
Због нових догађаја у приватном животу уз Вас трпи и вољена особа. Али, Ви умете вешто или смишљено да окренете ситуацију у правцу који Вама одговора.

ЗДРАВЉЕ
Здравствено још увек нисте баш најбоље, па се више одмарајте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Налазите се у доброј форми и делујете позитивно на своју околину. Обратите пажњу на нечије коментаре јер је важно је да откријете прикривене детаље у пословном дијалогу. Очекује Вас запажени успех на различитим странама.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом изразите позитивну страну своје личности. Имате сјајну прилику да освојите нечију наклоност што ће Вас испунити неким посебним расположењем.

ЗДРАВЉЕ
Више шетајте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
У сусрету са сарадницима покушавате да наметнете своју вољу и строго оцењујете нечије понашање. Међутим, не можете занемарити глас већине и нечију улогу у пословној сарадњи. Мимо Ваше воље неко има завршну реч.

ЉУБАВ
Избегавајте неке напорније ситуације у којима се превише узбуђујете. Потребно је да се искрено искупите за пропуст који сте учинили према блиској особи.

ЗДРАВЉЕ
Сан је идеално решење.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
У заједничком интересу је да се пословни ризик сведе на минимум и да се испоштују сви задати рокови. Од Вас се очекује важна улога или посредовање приликом нових пословних преговора.

ЉУБАВ
Уколико Вас оптерећују неке емотивне сумње, разговарајте са вољеном особом и инсистирајте на заједничком доказивању истине. Све може да побољша кроз обострано уважавање.

ЗДРАВЉЕ
Ојачате имунитет уношењем свежег воћа и поврћа.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Само помоћу суптилних метода можете да наметнете своје ставове и да задовољите разноврсне критеријуме у пословним сусретима. Немате довољно стрпљења да учествујете у различитим пословним фазама, тако да смишљате заобилазно решење.

ЉУБАВ
Олако прелазите преко замерки које Вам упућује вољена особа. Употребите свој шарм у одређеним ситуацијама како бисте побољшали однос.

ЗДРАВЉЕ
Здравље је стабилно.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
У заједничком интересу је да се пословни проблеми решавају у најкраћем року. Будите промишљени и покрените иницијативу. Потребне су Вам чврсте гаранције да ће неко испунити свој део обавеза у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Вољена особа можда има неке необичне идеје, али немојте доносити закључак док не проверите у чему је суштина. Брзина је понекад врлина, али понакад је и мана.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у форми.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Делујете врло амбициозно и заинтересовани сте за различите идеје које омогућавају ефикасније пословање. Можда Ваше визије наилазе на неразумевање, али употребите своју памет у оној мери колико је потребно да придобијете нечије поверење.

ЉУБАВ
Понекад речи нису довољне да изразите све оно што мислите или осећате пред вољеном особом. Покажите више иницијативе која води ка зближавању.

ЗДРАВЉЕ
Здравље је осетљиво.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Пословни неспоразум који имате са једном особом може да Вас доведе у непријатну ситуацију. Полазите од погрешних информација, тако да Ваше прогнозе делују неубедљиво. Прихватите добронамерну критику.

ЉУБАВ
Партнер покушава да Вам помогне или да Вас орасположи. Заједнички сусрет може да се претвори у лепши део стварности. Уживајте у ономе што имате и у нечијем друштву.

ЗДРАВЉЕ
Припазите на своје здравље.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Можда ће Вас занимати

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. новембар 2020.

Данашњи дан је за одмор и релаксацију након претходног периода који је био више него …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. новембар 2020.

Ово је један веома активан дан који најављује могућности за нека велика дешавања. Крајем дана …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница