ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. април 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. април 2022.

Тимочки Зодијак

Меркур улази у Бика овог 11. априла, у знак тихог, приземљеног Бика, из силовитог Овна. Меркур у Бику знак је да успоримо, промислимо и пажљиво чинимо наредне кораке, јер од исхитрених потеза настаје ништа друго до штета, а може бити и те како велика! Овде нема места песимизму, запамтите, мали кораци воде ка циљу, не журите, верујте у себе да ви то можете и слушајте свој унутрашњи глас. Ово је време када се мало успорава, мисли, радње, али све у циљу опреза. Врло је реалан овај Меркур у Бику, јасне су му могућности и зато га је тешко одвратити од онога што је наумио.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Улажете велики напор, али на крају не остављате позитиван утисак на одређене сараднике. Затражите добар савет или нечије посредовање у вези са послом којим се бавите.

ЉУБАВ
Нема разлога да прикривате своје емотивно нерасположење пред особом која добро познаје ваше врлине или мане. Боље ћете се осећати у искреном поверавању и уз блискост.

ЗДРАВЉЕ
Слободно време посветите релаксацији.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Договор са једном особом вас обавезује на одређене услове или на строгу пословну дискрецију. Међутим, ви имате другачије идеје и нећете дозволити да неко одлучује у ваше име о пословним интересима.

ЉУБАВ
Понекад прижељкујете више него што је могуће. Партнер делује мрзовољно док слуша ваше примедбе. Будите реални у процени нечијих могућности. Покажите захвалност за оно што имате.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте стресне ситуације.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Будите довољно промишљени пред особом која вас обавезује на одређене услове у пословној сарадњи. Важно је да сачувате своје интересе и добар однос са околином. Потребна вам је нечија искрена подршка и разумевање.

ЉУБАВ
Осећај емотивне блискости у вама подстиче позитивно расположење и креативну енергију. Добро је да се оријентишете према оној лепшој страни стварности.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте нездраву исхрану и лоше навике.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Упорно тражите излаз из компликованих ситуација, али неко као да вас додатно оптерећује различитим захтевима. Сваки проблем има добро решење под условом да прихватите користан савет о промени своје стратегије.

ЉУБАВ
Избегавајте ривалство или неку љубоморну сцену. Покажите вољеној особи да имате сличне потребе и употребите зрно мудрости.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам креативан одмор и релаксација.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете мудро и промишљено у сусрету са сарадницима. Нема разлога да се понашате наметљиво већ препустите другима да говоре о вашем успеху или у вашу корист. Важно је да дефинишете своје пословне приоритете.

ЉУБАВ
Покажите искрено интересовање за идеје које има вољена особа. Избегавајте различите емотивне провокације или нову љубоморну сцену. Нема разлога да се много потресате.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам излазак или нека спортска активност.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Доносите рационалне одлуке, али понекад треба поступити по инситинкту. Пажљивије посматрајте своје сараднике и усмеравајте причу у оном правцу који води ка неком заједничком успеху. Немојте подцењивати нечије способности.

ЉУБАВ
Све је могуће остварити уколико сте довољно инспиративни и упорни у својим намерама пред вољеном особом. Будите довољно доследни у ономе што мислите и желите.

ЗДРАВЉЕ
У доброј сте форми.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете друге за тренутни неуспех. Могуће је да се грешке налазе у вама, а не у околини. Понекад је тешко признати лични пораз, али то је неминовно како бисте исправили пословни пропуст.

ЉУБАВ
Пажљивије анализирајте партнерово понашање. Можда постоје неке непознате околности или детаљи који вам промичу. Немојте игнорисати нечије речи или поруку коју добијате.

ЗДРАВЉЕ
Покушајте да се растеретите од сувишних брига које подстичу нервозу.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Уколико превише критикујете нечије понашање, онда морате прихватити и могуће негативне реакције. Стало вам је да промените нечије понашање или додатне услове које вам намећу одређени сарадници.

ЉУБАВ
Избегавајте провокативне ситуације или особу која не испуњава ваше емотивне критеријуме. Потребна вам је искрена пажња и разумевање. Направите избор у складу са својим афинитетима.

ЗДРАВЉЕ
Примените неку од техника психолошког опуштања.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Важно је да оставите озбиљан утисак. Околина има довољно слуха или интересовања да подржи ваше идеје. Нови пословни догађаји могу да вас представе у позитивном светлу.

ЉУБАВ
Покажите да имате разумевање за вољену особу. Све што чините треба да вас приближи сличним циљевима. Машта увек делује као бескрајна инспирација ако се налазите у правом друштву.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам нека додатна активност.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Обећања која добијате не представљају гаранцију за пословни добитак. Потребно је да реагујете у одређеном тренутку и категорично да заштите своје интересе. Уколико имате добру идеју, онда нема разлога да сумњате у своје способности.

ЉУБАВ
Потрудите се да делујете довољно заносно и инспиративно пред вољеном особом. Немојте дозволити да се удаљавате од неких заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте стресне ситуације.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Немојте дозволити да вас неко оптерећује погрешним идејама или да вас изненада условљава. На вама је да својим сарадницима предложите корисно решење које треба да задовољи различите интересе.

ЉУБАВ
Неко вас повремено иритира својим понашањем и коментарима и зато делујете напето. Често губите стрпљење пред блиском особом. Усмерите пажњу на ведрије садржаје.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам психичка релаксација.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Нема разлога да одлажете сусрет са сарадницима. Тренутак је да убрзате своје пословне активности или да прихватите нечију понуду. Постоји особа за коју вас везују заједнички пословни интереси и позитивно искуство.

ЉУБАВ
Покажите искрену захвалност пред блиском особом. Препустите свом партнеру главну улогу у заједничким ситуацијама, посебно када вас љубавни занос води ка најлепшем задовољству.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам дијетална и витаминска исхрана.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб