VestiTimočki Zodijak: Dnevni horoskop za 11. avgust 2021.

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 11. avgust 2021.

Timočki Zodijak

Ove srede Merkur prelazi u opoziciju sa Jupiterom pre nego što pređe u svoj znak Device. I ovaj dan je prilično konfuzan, misli su u sukobu, napetost raste… Mnoštvo misli se bori za svoje mesto i dominaciju, a tu su i sumnje, u sebe i druge. Možda je najbolje da se primirite i potražite neko tiho mesto koje će obuzdati nemir u vama i sačekate da prođe ova bujica suprotstavljenih misli. U kasnim popodnevnim satima Merkur prelazi u Devicu i tu pronalazi mir, to je njen znak.

Horoskop

Dnevni horoskop — Ovan

Dnevni horoskop — OvanOvan (od 21. marta do 20. aprila)

POSAO
Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje Vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.

LJUBAV
Povremeno delujete vrlo napeto jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.

ZDRAVLJE
Prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

Dnevni horoskop — Bik

Dnevni horoskop — BikBik (od 21. aprila do 21. maja)

POSAO
Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete.

LJUBAV
Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će Vas približiti istim željama.

ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop — Blizanci

Dnevni horoskop — BlizanciBlizanci (od 22. maja do 21. juna)

POSAO
Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos.

LJUBAV
Partner Vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije jer on je ipak najbitnija osoba u Vašem životu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Rak

Dnevni horoskop — RakRak (od 22. juna do 22. jula)

POSAO
Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da Vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.

LJUBAV
Partner pokušava da Vam pomogne i da Vas oraspoloži. Međutim, Vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

Dnevni horoskop — Lav

Dnevni horoskop — LavLav (od 23. jula do 22. avgusta)

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.

LJUBAV
Ukoliko Vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama kao da će Vam tako biti lakše.

ZDRAVLJE
Važno je da se rasteretite.

Dnevni horoskop — Devica

Dnevni horoskop — DevicaDevica (od 23. avgusta do 22. septembra)

POSAO
Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve.

LJUBAV
Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja.

ZDRAVLJE
Važno je da pravilno kanališete energiju.

Dnevni horoskop — Vaga

Dnevni horoskop — VagaVaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

POSAO
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava Vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.

LJUBAV
Nema razloga da oklevate u drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.

ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Dnevni horoskop — Škorpija

Dnevni horoskop — ŠkorpijaŠkorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

POSAO
Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom tako da odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugovav očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

LJUBAV
Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava Vaše ponašanje. Ali, Vi to poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na režim ishrane.

Dnevni horoskop — Strelac

Dnevni horoskop — StrelacStrelac (od 23. novembra do 21. decembra)

POSAO
Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.

LJUBAV
Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.

ZDRAVLJE
Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Dnevni horoskop — Jarac

Dnevni horoskop — JaracJarac (od 22. decembra do 20. januara)

POSAO
Neko Vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.

LJUBAV
Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja. Otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.

ZDRAVLJE
Provedite više vremena na svežem vazduhu.

Dnevni horoskop — Vodolija

Dnevni horoskop — VodolijaVodolija (od 21. januara do 19. februara)

POSAO
Ukoliko se Vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima.

LJUBAV
Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Dnevni horoskop — Ribe

Dnevni horoskop — RibeRibe (od 20. februara do 20. marta)

POSAO
Suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.

LJUBAV
Nema potrebe da pokrećete neku osetljivu temu i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

 

Izvor:danasnji-dnevni-horoskop.com

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,353PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub