Timočka Timočka
Početna / Vesti / Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 11. februar 2020.
Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 11. februar 2020.

Mesec prolazi i danas kroz znak Device, kada će napraviti i jedan lep trigon sa Plutonom i Saturnom, stoga nam je potrebno da danas slobodno stanemo pred sve ono što nam stvara teskobu i pokušamo da očistimo to polje od tog nelagodnog osećaja. Moći ćete sagledati stvari iz različitih perspektiva.
Jedan kvadrat danas malo kvari sliku, naime Mesec ulazi u kvadrat sa Marsom. Savetujemo Vam da negujete svoju emotivnu stranu pre nego što se ispolji grublja strana koja čuči u svakom od nas, budite blagonakloni prema ljudima oko sebe, razvijajte nežnost i širite ljubav i biće vam uzvraćeno.

 • Ovan
 • Bik
 • Blizanci
Dnevni horoskop — Ovan

Dnevni horoskop — OvanOvan (od 21. marta do 20. aprila)

POSAO
Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se skoncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina.

LJUBAV
Položaj planeta divno utiče na Vašu emotivnu sliku, pa ćete danas provesti lep dan sa voljenim osobama (partnerom ili prijateljima). Ako treba da donesete neku važnu odluku – danas je dan D.

ZDRAVLJE
Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Dnevni horoskop — Bik

Dnevni horoskop — BikBik (od 21. aprila do 21. maja)

POSAO
Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa određenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu.

LJUBAV
Možda Vas malo nervira partnerovo ponašanje ili namera da Vas navede na svoj izbor. Neko u Vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju.

ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

Dnevni horoskop — Blizanci

Dnevni horoskop — BlizanciBlizanci (od 22. maja do 21. juna)

POSAO
Polako počinje da se realizuje nešto što Vam je jako bitno, a vezano je za poboljšanje Vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce.

LJUBAV
Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu Vam je nešto nejasno, ali je upravo to ono što Vam za sada održava pažnju. Zauzeti treba da izbegnu rasprave sa partnerom tokom popodneva.

ZDRAVLJE
Prekontrolišite zube.

 • Rak
 • Lav
 • Devica
Dnevni horoskop — Rak

Dnevni horoskop — RakRak (od 22. juna do 22. jula)

POSAO
Naslućujete da su izvesna povoljna dešavanja pred Vama. Za sada još uvek ne dobijate konkretnu potvrdu, ali će se nešto naglasiti. Vi samo radite svoj posao i za sada ne brinite.

LJUBAV
Emotivni deo Vam postaje sve bitniji tako da tu možete da očekujete izvesna prijatna iznenađenja tokom popodneva. Slobodni pripadnici znaka se napokon opuštaju i primećuju poglede suprotnog pola.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop — Lav

Dnevni horoskop — LavLav (od 23. jula do 22. avgusta)

POSAO
Zamišljeni ste jer ne znate šta možete da očekujete od saradnika. Savet je naravno da promenite pristup i taktiku, a na osnovu trenutne situacije donećete razumnu odluku. Očekivani novac će Vam stići sa manjim odlaganjem.

LJUBAV
Emotivni deo se pokreće. Izlazite i budite u nekom pokretu, naročito tokom popodneva. Zauzeti provode više vremena sa partnerom.

ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop — Devica

Dnevni horoskop — DevicaDevica (od 23. avgusta do 22. septembra)

POSAO
Iskoristite popodne da završite neke zaostale stvari ili počnite sa promenama koje su davno isplanirane. Nešto će se danas izbalansirati i Vama donosi izvesne povoljnosti.

LJUBAV
Emotivni deo je danas pun uspona i padova. Niste sigurni šta želite, ali znate šta ne želite. Kod slobodnih pripadnika znaka će se pojaviti neko interesantan. Zauzeti čekaju partnerovu inicijativu.

ZDRAVLJE
Problemi sa stomakom.

 • Vaga
 • Škorpija
 • Strelac
Dnevni horoskop — Vaga

Dnevni horoskop — VagaVaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

POSAO
Danas se nešto potvrđuje i ide Vam u prilog. Samo ostanite dosledni nekim svojim idejama. Najpovoljniji je dan onima koje rade za strance ili putuju negde.

LJUBAV
Počinje neko novo poglavlje. Osećate veći nalet energije. Privlačićete drugačije partnere nego u proteklom periodu. To ćete primetiti već u večernjim satima.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u donjem delu kičme.

Dnevni horoskop — Škorpija

Dnevni horoskop — ŠkorpijaŠkoprija (od 24. oktobra do 22. novembra)

POSAO
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.

LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

Dnevni horoskop — Strelac

Dnevni horoskop — StrelacStrelac (od 23. novembra do 21. decembra)

POSAO
Danas imate posla sa neodlučnim ljudima i to Vas izluđuje. Upotrebite svoju prirodnu diplomatičnost da bi svima bilo lakše, a i Vi se manje nervirali.

LJUBAV
Danas možete napokon da upoznate nekoga koga znate samo iz priče ili nekih indirektnih kontakata. To poznanstvo Vam dolazi kao prijatno iznenađenje.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

 • Jarac
 • Vodolija
 • Ribe
Dnevni horoskop — Jarac

Dnevni horoskop — JaracJarac (od 22. decembra do 20. januara)

POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.

LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o “detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da potcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što Vam se čini.

ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

Dnevni horoskop — Vodolija

Dnevni horoskop — VodolijaVodolija (od 21. januara do 19. februara)

POSAO
Imate potrebu da budete kreativni. Mnogi neće naići na dobru volju saradnika, tako da je ovo bolji dan onima koji su u privatnoj branši.

LJUBAV
Emotivni deo Vam se prepliće sa poslovnim. Srećete nekoga na radnom mestu – vašem ili potencijalnog partnera. Spontano ćete se približiti osobi koju nećete odmah videti kao potencijalnog partnera.

ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop — Ribe

Dnevni horoskop — RibeRibe (od 20. februara do 20. marta)

POSAO
U poslu ste autoritativni i to će imati efekta. Neko Vas podržava u naumljenim projektima. Samo budite strpljivi i ne brzajte. Danas do Vas stižu neke dobre vesti o poslu ili nekom novcu.

LJUBAV
Danas ste posvećeni porodici. Imate tendenciju da budete suviše zahtevni prema ljudima do kojih Vam je stalo. Moguće je razočarenje u emotivnom delu. Želite nešto ili nekog ko Vam je na neki način nedostupan u ovom trenutku.

ZDRAVLJE
Smanjite nervozu.

 

Izvor:danasnji-dnevni-horoskop.com

Možda će Vas zanimati

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 27. mart 2020.

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. mart 2020. …

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 26. mart 2020.

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. mart 2020. …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica