ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. фебруар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. фебруар 2020.

Тимочки Зодијак

Месец пролази и данас кроз знак Девице, када ће направити и један леп тригон са Плутоном и Сатурном, стога нам је потребно да данас слободно станемо пред све оно што нам ствара тескобу и покушамо да очистимо то поље од тог нелагодног осећаја. Моћи ћете сагледати ствари из различитих перспектива.
Један квадрат данас мало квари слику, наиме Месец улази у квадрат са Марсом. Саветујемо Вам да негујете своју емотивну страну пре него што се испољи грубља страна која чучи у сваком од нас, будите благонаклони према људима око себе, развијајте нежност и ширите љубав и биће вам узвраћено.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Оптерећени сте различитим обавезама, али чините све што је потребно да се сконцентришете на приоритетне циљеве. Нове догађаје најчешће доживљавате, као велики терет или неправду коју Вам намеће ближа околина.

ЉУБАВ
Положај планета дивно утиче на Вашу емотивну слику, па ћете данас провести леп дан са вољеним особама (партнером или пријатељима). Ако треба да донесете неку важну одлуку – данас је дан Д.

ЗДРАВЉЕ
Примените неку од техника психолошког опуштања.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Делујете ангажовано на различитим странама, али имате лош предосећај и своју околину посматрате са одређеном дозом неповерења. Најбоље функционишете када се ослањате на личну процену и снагу.

ЉУБАВ
Можда Вас мало нервира партнерово понашање или намера да Вас наведе на свој избор. Неко у Вама буди жељу за емотивном доминацијом и осећате додатну тензију.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте конфликтне ситуације и сачувајте присебност духа.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Полако почиње да се реализује нешто што Вам је јако битно, а везано је за побољшање Вашег пословног или финансијског статуса. Будите стрпљиви и похватајте све конце.

ЉУБАВ
Све више мислите о особи коју сте недавно упознали. Ту Вам је нешто нејасно, али је управо то оно што Вам за сада одржава пажњу. Заузети треба да избегну расправе са партнером током поподнева.

ЗДРАВЉЕ
Преконтролишите зубе.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Наслућујете да су извесна повољна дешавања пред Вама. За сада још увек не добијате конкретну потврду, али ће се нешто нагласити. Ви само радите свој посао и за сада не брините.

ЉУБАВ
Емотивни део Вам постаје све битнији тако да ту можете да очекујете извесна пријатна изненађења током поподнева. Слободни припадници знака се напокон опуштају и примећују погледе супротног пола.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Замишљени сте јер не знате шта можете да очекујете од сарадника. Савет је наравно да промените приступ и тактику, а на основу тренутне ситуације донећете разумну одлуку. Очекивани новац ће Вам стићи са мањим одлагањем.

ЉУБАВ
Емотивни део се покреће. Излазите и будите у неком покрету, нарочито током поподнева. Заузети проводе више времена са партнером.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Искористите поподне да завршите неке заостале ствари или почните са променама које су давно испланиране. Нешто ће се данас избалансирати и Вама доноси извесне повољности.

ЉУБАВ
Емотивни део је данас пун успона и падова. Нисте сигурни шта желите, али знате шта не желите. Код слободних припадника знака ће се појавити неко интересантан. Заузети чекају партнерову иницијативу.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са стомаком.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Данас се нешто потврђује и иде Вам у прилог. Само останите доследни неким својим идејама. Најповољнији је дан онима које раде за странце или путују негде.

ЉУБАВ
Почиње неко ново поглавље. Осећате већи налет енергије. Привлачићете другачије партнере него у протеклом периоду. То ћете приметити већ у вечерњим сатима.

ЗДРАВЉЕ
Могући су болови у доњем делу кичме.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Понекад није довољно имати добру идеју, јер постоје различите околности које отежавају успешну реализацију. Немате довољно енергије да се бавите паралелним пословима, постоји листа приоритета коју треба да испоштујете.

ЉУБАВ
Наступате сувише театрално у свом понашању и Ваше речи не звуче довољно убедљиво пред особом која Вам се допада. Промените свој стил понашања.

ЗДРАВЉЕ
Нема потребе да прецењујете личне могућности, осећате додатну тензију.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Данас имате посла са неодлучним људима и то Вас излуђује. Употребите своју природну дипломатичност да би свима било лакше, а и Ви се мање нервирали.

ЉУБАВ
Данас можете напокон да упознате некога кога знате само из приче или неких индиректних контаката. То познанство Вам долази као пријатно изненађење.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Делујете као особа која има ефикасно решење за различите проблеме. Довољно сте вешти да задовољите различите критеријуме о успешном пословању. Ипак, најбољи резултати произилазе из заједничке акције.

ЉУБАВ
Мудро прећуткујете истину о „детаљима“ који нису по нечијој вољи. Нема потребе да потцењујете партнерове могућности, јер није све онако као што Вам се чини.

ЗДРАВЉЕ
Акумулирајте позитивну енергију, опустите се.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Имате потребу да будете креативни. Многи неће наићи на добру вољу сарадника, тако да је ово бољи дан онима који су у приватној бранши.

ЉУБАВ
Емотивни део Вам се преплиће са пословним. Срећете некога на радном месту – вашем или потенцијалног партнера. Спонтано ћете се приближити особи коју нећете одмах видети као потенцијалног партнера.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
У послу сте ауторитативни и то ће имати ефекта. Неко Вас подржава у наумљеним пројектима. Само будите стрпљиви и не брзајте. Данас до Вас стижу неке добре вести о послу или неком новцу.

ЉУБАВ
Данас сте посвећени породици. Имате тенденцију да будете сувише захтевни према људима до којих Вам је стало. Могуће је разочарење у емотивном делу. Желите нешто или неког ко Вам је на неки начин недоступан у овом тренутку.

ЗДРАВЉЕ
Смањите нервозу.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб