ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. јун 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. јун 2020.

Тимочки Зодијак

Квадрат Нептуна и Сунца овог четвртка, где у случају Сунца имамо присутност, док код Нептуна имамо проблем да задржимо концентрацију. Неопходно је успоставити равнотежу између ове две различитости. Потребно је само да успоставимо границе како би све текло савршено организовано. Потребно је извући најбоље од оба, па тако Нептун да да јасност визија које су потекле од стране Сунца, како бисмо кренули у реализовање. Све време неопходно је да сте удружени са својом интуицијом.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Надахнути сте креативним идејама и сарадницима предлажете корисно решење. Стало Вам је да се Ваше идеје уклопе у заједничка мерила и интересе.

ЉУБАВ
Делујете расположено за нове емотивне изазове, а вољена особа са нескривеним одушевљењем прихвата Ваш подстицај.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Имате лош предосећај у процени пословних прилика и нових догађаја. Сусрет или расправа са једном особом постаје неизбежна као повод за оштар пословни дијалог.

ЉУБАВ
Уколико имате утисак да се неке ствари дешавају мимо Вашег знања или да вољена особа користи лажне изговоре, не будите брзоплети. Сачекајте да се стишају негативне страсти.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Потребна Вам је црта храбрости у сусрету са сарадницима. Дозволите себи одређену дозу препотенције са намером да оставите позитиван утисак на сараднике.

ЉУБАВ
Искрено изразите своја осећања пред вољеном особом. Потрудите се да ускладите заједничке жеље и потребе, а данас је идеалан дан да заједно радите неке кућне послове.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко критикује Ваш начин рада и покушава да Вас представи у негативном светлу пред сарадницима. Пажљивије анализирајте своје сараднике и њихову реакцију.

ЉУБАВ
Избегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе. На такав начин подстичете нову сумњу у своје намере.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Нечије речи делују сувише провокативно, али на Вама је да контролишете своја осећања. Важно је да се дистанцирате у односу на различите ситуације или сараднике који имају лош утицај на Вашу психичку равнотежу и концентрацију.

ЉУБАВ
Увек постоји и ружнији део стварности. Немојте очекивати да ће се проблеми рашавати сами по себи. Покрените иницијативу.

ЗДРАВЉЕ
Више шетајте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Не треба да се оптерећујете нечијим коментарима и пропуштеном приликом. Тренутни губитак представља добар подстицај да остварите своје намере и да усвојите нову лекцију о пословном понашању.

ЉУБАВ
Ваш партнер тачно зна шта жели да оствари. Блиска особа не дозвољава да користите нове изговоре за одлагање заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Улажете огромну енергију у посао којим се бавите, али не можете да остварите све своје циљеве. Неко други присваја већи део резултата и игнорише Ваш утицај. Ипак, останите доследни у својим намерама и испоштујете основна правила.

ЉУБАВ
Обратите се блиским пријатељима. Важно је да се налазите у позитивном окружењу. Партнер искрено брине о Вашем емотивном расположењу и жели да Вам угоди.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Обратите пажњу на нове информације и прихватите нечију идеју. Пословни сусрет пролази добро или у складу са Вашим проценама. Нови успех делује као велики подстицај и на Ваше сараднике.

ЉУБАВ
Своје позитивне мисли и осећања усмеравате према вољеној особи. Постоји јака емотивна спона која Вас враћа и везује за једну драгу особу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Неспоразуми који постоје у односу са сарадницима углавном се своде на проблем у избору пословних циљева и приоритета. Свако од сарадника жели да оствари што бољу позицију која гарантује пословни престиж или одре]ене повластице.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом делујете превише избирљиво или ћудљиво, а на крају не добијате оно што прижељкујете. Анализирајте своје пропусте.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Нема потребе да дајете исхитрене изјаве у сусрету са сарадницима, нарочито када Вас неко наговара да прекорачите своја пословна овлашћења.

ЉУБАВ
Боље је да задржите оно што имате него да се осврћете у правцу особе која делује интригантно. Неко не испуњава Ваше критеријуме.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Имате добре пословне идеје и предлажете корисна решења, али неко од сарадника не жели да се сложи са Вама. Онда се данас повуците и не предлажите ништа, биће и бољих дана за то.

ЉУБАВ
Немојте дозволити да Вас неко емотивно заварава. Потребни су Вам бољи критеријуми приликом избора блиског друштва. Данас је диван дан за дружење, па добро размислите кога ћете да позовете.

ЗДРАВЉЕ
Преосетљиви сте.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Не треба да доводите у питање наклоност проверених сарадника, нарочито особе за коју Вас везују пословни и приватни интереси.

ЉУБАВ
Неко Вам упућује љубавну поруку и директно Вам ставља до знања шта мисли или осећа.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб