ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 12. септембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 12. септембар 2020.

Тимочки Зодијак

Миран дан без битнијих аспеката је пред нама, те овај први дан викенда проведите у лепим стварима, уз дружење са драгим људима и породицу. Проведите леп септембарски дан у природи, јер ово је месец који је по многима најугоднији. Потражите мир у зеленилу и тишини и посветите се себи и другима., уз лепу комуникацију и мале ствари које живот чине лепим.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Делујете неповерљиво према сарадницима и тражите нове информације како бисте на време разјаснили заједничке дилеме. Пословни неспоразум од раније може да кулминира на Вашу штету и зато будите опрезнији коме или шта обећавате.

ЉУБАВ
Тестирате нечију наклоност, али при томе користите сувише субјективна мерила. Не будите нестрпљиви и неправедни према блиској особи.

ЗДРАВЉЕ
Будите умеренији у храни и пићу.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Понекад је тешко контролисати или строго усмеравати пословни дијалог, али договор представља најбољу гаранцију за заједнички успех. Ослоните се на своје организаторске способности и будите активни на различитим странама.

ЉУБАВ
Обратите пажњу на особу која Вас посматра заљубљеним погледом и са топлим осмехом на уснама. Планирајте нови љубавни сусрет.

ЗДРАВЉЕ
Осцилације у расположењу постају све чешћа појава.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Потребно је да се управљате према утврђеним стандардима, јер нечија обећања не представљају гаранцију за пословни успех. Неко може да Вас изненади на ружан начин и без објашњења за своје поступке.

ЉУБАВ
Боље је да прихватите партнерову идеју него да правите нову љубоморну сцену. Избегавање истине представља погрешан избор.

ЗДРАВЉЕ
Здравље је добро.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Потребно је да сачувате лично достојанство у друштву сарадника. Будите довољно храбри у суочавању са њиховим захтевима. Тестирајте своје професионалне способности у различитим приликама.

ЉУБАВ
Не можете да останете равнодушни на нечију појаву и поступке. Осећате емотивну тензију и извесно незадовољство. Немојте пркосити особи која добро познаје Ваше слабости и мане.

ЗДРАВЉЕ
Уносите више витамина.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Претерујете у својој радозналости или у потреби да се уплићете у нечије пословне планове. Претераним истицањем пред сарадницима привлачите и негативне коментаре. Губите драгоцену енергију на неке споредне ситуације.

ЉУБАВ
Потребно је да правилно решите своје емотивне дилеме пре него што Вас неко доведе пред свршени чин и у неугодну ситуацију. Пажљивије анализирајте нове догађаје.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да побољшате однос са пословним партнерима, прихватите нечији савет и промените своју садашњу стратегију. Све што је добро може бити и боље, под условом да уложите свој максимум и да прекорачите неке субјективне границе.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете ново емотивно зближавање.

ЗДРАВЉЕ
Више шетајте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Покушавате да разрешите различите неспоразуме и изненадне проблеме у комуникацији са пословним партнерима. Неко се труди да Вас увери у своје добре намере, али не постоји доказ који би Вас убедио у озбиљност договора.

ЉУБАВ
Јасно је да ствари умеју да изгледају другачије. Не можете да се помирите са нечијом емотивном улогом, али време ће показати да сувише строго оцењујете блиску особу.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се вируса.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Уколико сте незадовољни нечијим понашањем, размислите о увођењу новог режима или ефикаснијег пословног дијалога. Најлакше је кривицу приписати другима, али на такав начин комплетну ситуацију не решавате у своју корист.

ЉУБАВ
Осећате нови талас емотивне инспирације. Ваша појава и изливи нежности делују скоро неодољиво, под условом да се обраћате правој особи.

ЗДРАВЉЕ
Припазите на своје здравље.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Оптерећени сте различитим обавезама, тако да немате довољно стрпљења у ишчекивању на нечију услугу или одговор. Ваш пословни статус лако може да се промени на боље, под условом да Вас заштити једна утицајна особа.

ЉУБАВ
Прижељкујете више емотивног разумевања. Планирајте сусрет са блиском особом која Вас подстиче на позитивно размишљање.

ЗДРАВЉЕ
Преосетљиви сте.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Сплет нових околности утиче на тренутну ситуацију на пословној сцени, али нема разлога за претерану забринутост. Размислите о алтернативном решењу. Понекад треба покушати са неким новим или необичним идејама. Опустите се.

ЉУБАВ
Не успевате да привучете нечију емотивну пажњу, чак ни уз помоћ различитих трикова које сте вешто осмислили. Грешите у својој процени, али све може да се исправи.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у најбољој форми.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нема потребе да упорно заговарате нову идеју која изазива велико негодовање међу блиским сарадницима. Препустите другима да се надмећу у ситуацијама које превазилазе Ваше знање или професионално искуство.

ЉУБАВ
Својим понашањем остављате погрешан утисак на блиску особу. Не можете очекивати неко чудо у љубавном дијалогу, а да се добро не ангажујете.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Уколико Вас иритирају нечији ставови и понашање, избегавајте нову расправу. Превише ароганције са Ваше стране може да искомпликује пословни договор. Понекад треба стварати у тишини и креативној изолацији.

ЉУБАВ
Често умете да идеализујете одређене догађаје. Ваша емотивна несигурност потиче од превеликих жеља које тренутно не умете правилно да каналишете.

ЗДРАВЉЕ
Ојачате имунитет уношењем свежег воћа и поврћа.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб