ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 14. август 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 14. август 2020.

Тимочки Зодијак

Хармоничан дан пред нама, Месец у Близанцима гради складне аспекте, секстил са Сунцем, Марсом и Меркуром. Ово је дан када желите да мислите да све можете, када сте пуни самопоуздања и воље, а уз све то веома сте расположени за дружење и акцију. Адреналин је тај који вас данас води кроз дан.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Делујете енергично и нестрпљиво, али појачана иницијатива са Ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Уколико се упорно противите нечијој вољи, примећујете да то доноси и одређене последице.

ЉУБАВ
Важно је да учините оно што заиста осећате и то ће Вам донети извесно олакшање. Нема разлога да бирате неку емотивну улогу која не одговара Вашим афинитетима.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна нервоза.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Уколико Вас неко опомиње да промените своје захтеве у пословној сарадњи, прихватите одређени компромис. Избегавајте екстремна понашања или претерану разметљивост пред сарадницима.

ЉУБАВ
Преосетљиво реагујете на различите ситнице. Партнер не примећује ствари које за Вас имају другачије значење. Потрудите се да што боље разјасните заједничке неспоразуме.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Делујете духовито и искрено тако да освајате симпатије на различитим странама. Стало Вам је да оставите добар утисак на своје сараднике.

ЉУБАВ
Планирајте омиљену забаву у двоје. Опустите се у блиском друштву које одговора Вашим потребама и афинитетима.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Погађа Вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се на крају ствари завршавају на добар начин. Довољно сте умешни да превазиђете изненадне компликације.

ЉУБАВ
Понекад у љубавном превирању кроз партнерски однос треба искључити разум. Постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичних правила.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Неко покушава да Вас наведе на своје пословно решење, али Ви сте довољно сналажљиви и вешто избегавате сусрет или разговор са одређеним сарадницима. На крају, показаће се да Ваша пословна тактика доноси бољи успех.

ЉУБАВ
За сада мудро прећуткујете одређене ситуације које нису по нечијој вољи. Немојте потцењивати партнерове способности и уобржавати да имате контролу над свим догађајима.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Добро сте расположени и верујете да увек постоји неки заобилазан начин на који можете да остварите оно што други не могу. Самопоуздање које осећате делује позитивно и на Вашу околину.

ЉУБАВ
Нема потребе да поново искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Немојте смишљати нове љубавне ребусе који могу да се схвате на погрешан начин.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Располажете са убедљивим аргументима, али некоме од сарадника као да није стало да истина исплива на видело. Зато немојте очекивати велику подршку у својој околини. Важно је да правилно завршите посао који сте започели.

ЉУБАВ
Сувише Вас погађа нечије понашање или нова одлука. Стало Вам је да потиснете своје емотивно нерасположење пред блиском особом како бисте деловали врло разумно.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Неко Вам нуди добру пословну прилику, али истовремено од Вас очекује одређену противуслугу или строгу дискрецију. Размислите о новој пословној нагодби. Нема потребе да потцењујете нечију информисаност.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом више посветите пажње заједничким темама које Вас зближавају. Будите довољно активни и маштовити у сваком погледу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Нови догађаји уносе лагану пометњу у Ваше окружење. Већина сарадника реагује на препознатљив начин и без видљиве користи. Уместо да се интелектуално надмудрујете са разним неистомишљеницима боље је да повучете конкретан потез.

ЉУБАВ
Партнер као да пажљиво анализира Ваше понашање и уме често да негодује. Ви немате довољно стрпљења да саслушате нове примедбе када Вам се не допадају.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
На основу тренутне ситуације у којој се налазите доносите неку разумну одлуку. Потребне су Вам поуздане информације како бисте јасно дефинисали дугорочније циљеве у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Нема потребе да потискујете своја осећања или намере пред блиском особом. Партнер тачно зна на који начин може да Вам угоди или да Вас обрадује.

ЗДРАВЉЕ
Посетите стоматолога.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Стало Вам је да пронађете ефикасно решење, тако да се не обазирете превише на различите коментаре. Важно је да остварите позитивне резултате, али не и по цену прекида у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Делујете задовољно и расположено за излазак или неки нови сусрет. Вољена особа чини све што је потребно да испуни сва Ваша очекивања у границама реалних могућности.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Не допада Вам се нечија улога и понашање, али немате ни могућност да мењате пословна правила или да утичете на избор сарадника. За сада ћутке прелазите преко неких непријатних догађаја и стрпљиво чекате на боље услове.

ЉУБАВ
У односу са вољеном особом делујете расположено и стало Вам је да осетите емотивну топлину или нову чар заједничког живота. Добро је да имате тако позитивну оријентацију.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб