ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 14. јануар 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 14. јануар 2022.

Тимочки Зодијак

Ретроградност Меркура данас је главни догађај дана, уз Венеру која је већ ретроградна! Ретроградност је активна у Водолији све до 26. јануара, а од тада све до 4. фебруара у Јарцу. Већ добро познати период када за све можемо да окривимо Меркур, који ствари може да учини потпуно нејасним, нерешивим и који може да нас потпуно слуди, све зависи колико му се препустите! Будите опрезни и не дозволите стварима да управљају вама, будите вођа и гледајте на све с дозом хумора!

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Сусрет или разговор са једном особом за Вас представља »добитничку комбинацију«, стога прихватите идеју о пословно-финансијској сарадњи. Важно је да одаберете нову ситуацију, која паралелно испуњава Ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист.

ЉУБАВ
Нема потребе да се понашате сувише театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Пажљиво анализирате различите догађаје на пословној сцени и нове услове. Уколико Вам је стало да остварите запажене резултате, реално одмерите своје могућности и услове у којима се налазите. Нема разлога за претерану разметљивост пред сарадницма.

ЉУБАВ
Постављате »погрешна питања« и вршите емотивни притисак на вољену особу. Боље је да смирено сагледате заједничка решења.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Предлажете нова практична решења, али неко од сарадника нема довољно слуха и компликује договор о заједничким интересима. Нема разлога да подцењујете нечију информисаност или умешност да оствари своје намере.

ЉУБАВ
Делујете сувише узнемирено и нестрпљиво. У емотивном заносу правите лошу процену и имате погрешан утисак о једној особи.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедети своју креативну енергију или време. Пословно-финансијски успех не испуњава Ваша очекивања, али ни Ваши сарадници не могу да се похвале сјајним резултатима.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено и забринуто, имате утисак да неправедно трпите због партнеровог чудног понашања или одсутности.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Иако осећате узнемиреност, остварујете добар однос са родитељима, партнером, пријатељима. Они су вам неопходни као лек за превазилажење стања у ком се налазите, зато им дајте максимум свог времена.

ЉУБАВ
Појачане подсвесне феномене покушајте да протумачите на исправан начин. Често се неке ствари увуку у мозак са разлогом, само тај разлог треба пронаћи.

ЗДРАВЉЕ
Изражена напетост.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Не верујете превише у нечију причу и најчешће се ослањате на самосталну процену пословних могућности. Ипак, немате довољно снаге или концентрације да се ангажујете на различитим странама у складу са замишљеним циљевима.

ЉУБАВ
Са одређеним разлогом прећуткујете своје емотивне намере пред вољеном особом, али не можете још дуго прикривати истину.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Сигурни сте у циљ. Настојите да истрајете. Користите стваралачку снагу на адекватан начин, првенствено пружајући наклоност и љубав многима. У очекивању сте извесне суме новца, па се не брините уколико касни.

ЉУБАВ
Осећате потребу за попустљивошћу, што иначе није ваша јача страна. Свака част, лепо је некада попустити због правог разлога!

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са кожом.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Важно је да поставите јасну границу између личних и заједничких интереса, нови уступак можете учинити под условом да и остали сарадници испоштују свој део обавеза. Важно је да се прилагођавате уз очување индивидуалности.

ЉУБАВ
Партнер у извесном смислу искушава Вашу наклоност, потрудите се да ускладите заједничка интересовања. Боље је да се прилагодите неким заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Склони сте прехлади.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Стало Вам је да представите своје идеје на неки оригиналан начин. Потребна Вам је дипломатска нота и добра пословна стратегија. Удружите своје интересе са провереним сарадницима и затражите нечији стручан савет.

ЉУБАВ
Обрадоваће Вас нови емотивни сигнали или гест пажње са нечије стране. Партнер се искрено труди да оствари све Ваше потребе.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Потребне су Вам поуздане информације које обећавају успешну сарадњу на разним нивоима или нови пословни добитак. Делујете подстицајно на своју околину и заговарате варијанту која одговара заједничким интересима.

ЉУБАВ
У дијалогу са вољеном особом имате добру процену, стало Вам је да представите своје мишљење у различитим ситуацијама.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зубима.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Сарадници одобравају Ваш начин размишљања и то делује охрабрујуће на наставак пословних преговора. Важно је да одржите добру позицију и успешан ниво комуникације на различитим странама.

ЉУБАВ
Неко није у стању да испуни Ваша емотивна очекивања, али уз мало мудрости и стрпљења ситуација може да се промени. Нема разлога за велику забринутост.

ЗДРАВЉЕ
Преосетљиви сте.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтева добру процену и додатну концентрацију. Важно је да имате убедљиве аргументе у сусурету са сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико Вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избегавајте изазовне или провокативне ситуације. Понекад је тешко поставити јасну »границу«, између гласа разума и неконтролисаних емоција.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб