ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 15. септембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 15. септембар 2020.

Тимочки Зодијак

Леп тригон нам се смеши овог уторка, и то између Сунца и Плутона, док је један квадрат ту да мало узбурка ствари, између Венере и Урана. Овде је Венера расположена за неке нове љубавне интриге и дешавања који брзо изгубе на значају иако крену доста интензивно. Може доћи до испада љубоморе и љутњи. Људи у знаку Лава или Бика посебно су данас осетљива категорија. Ово је дан у владавини Марса – те као такав одличан за пословне подухвате, данас вам се смеши неколико добрих потеза са одличним исходима.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Договор са једном особом више указује на потенцијални промашај него на нову могућност успешне сарадње. Достојанствено прихватите тренутни пораз као отрежњење или добру пословну лекцију.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом не можете да ускладите различита интересовања. Док Ви делујете сумњичаво, Ваш партнер реагује сувише суздржано.

ЗДРАВЉЕ
Несаница.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Пажљиво анализирате нове догађаје на пословној сцени и откривате различите неправилности. То Вам даје за право да инсистирате на истини или на суочавању са неистомишљеницима. Шири поглед на могућа решења доноси већи успех

ЉУБАВ
У сусрету са блиском особом морате имати довољно снаге да прихватите комплетну истину о неким заједничким ситуацијама или ствари које Вам се не допадају.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна напетост.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Неко Вам јасно даје до знања да се налазите у повољној позицији. Важно је да правилно ускладите своја интересовања са пословима који се добро котирају у сарадничким круговима.

ЉУБАВ
Делујете врло заносно и самоуверено у многим сусретима. Будите довољно маштовити и приуштите свом партнеру посебан љубавни третман какав и заслужује.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Очекујете повољнију пословну ситуацију, али до Вас још увек допиру неодређени коментари или нечије негодовање. Немојте дозволити да Вас неко испровоцира. Сачувајте присебност пред једном утицајном особом.

ЉУБАВ
Повремено губите емотивну контролу, али морате показати више разумевања за различите прохтеве или интересовања која има вољена особа.

ЗДРАВЉЕ
Нађите начин да се опустите.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Колебате се између две пословне понуде. Међутим, показаће се да ни једна од њих није одговарајуће решење. Потребно је да правилно сагледате различите аспекте .

ЉУБАВ
Сачувајте самоконтролу. Боље је да не провоцирате свог партнера. Ствари изненада могу и да измакну контроли.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Неко Вас заварава погрешном причом и зато немојте дозволити да се то негативно одражава на Вашу концентрацију. Понекад није лако остварити сатисфакцију уз позитивне резултате.

ЉУБАВ
Недостаје Вам емотивна подршка. Потисните сујету и покажите своја искрена осећања пред блиском особом. Опустите се у друштву оних које волите.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Успех у Вашим преговорима зависи од нечијег утицаја. Постоје различити фактори који тренутно креирају комплетну слику на пословној сцени. Немојте дозволити да у Вама превлада претерани понос.

ЉУБАВ
Избегавање отвореног дијалога са блиском особом представља знак емотивне слабости. Покажите да имате добру вољу за превазилажењем разних неспоразума.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Потребне су Вам поуздане информације о пословним приликама. Узалудно инсистирате на истини о којој други не желе јавно да говоре или да се изјашњавају у Вашу корист.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено. Немојте дозволити да Вас неко заварава својим претераним ласкањем. Емотивна авантура или излет у непознато може да има и своју цену.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Уколико Вам се не допада нечије понашање, покушајте да контролишете своју професионалну осујећеност или незадовољство. Избегавајте ривалске односе и употребите заобилазни начин да остварите своје пословне циљеве.

ЉУБАВ
Прикривање истине пред блиском особом узрокује само нове емотивне сумње. Узајамно поверење је неопходно за боље разумевање и делује лековито на обоје.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Делујете незаинтересовано за одређене теме које покрећу Ваши сарадници, али остајете ускраћени за ширу подршку. Прекид у комуникацији подстиче заједничко неповерење.

ЉУБАВ
Понекад умете да претерујете у својим импресијама или са изливом емоција. Немојте исхитрено давати велика обећања. Добро процените своје могућности.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Уколико постоје отежавајуће околности у пословној сарадњи, немојте упорно инсистирати на својим првобитним намерама. Неко Вам даје до знања да неће имати превише разумевања за Ваше пропусте.

ЉУБАВ
Непотребно инсистирате на личном доказивању и својим потребама пред вољеном особом. Покажите више суптилности и нежности у блиском сусрету.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Нова непријатност или сукоб са одређеним сарадницима, натераће Вас да већину ствари посматрате другачијим очима. Важно је да се сувише не заносите популарним темама.

ЉУБАВ
У емотивним односима немојте потцењивати нечију улогу или прецењивати личне могућности. Партнер не показује велико интересовање за Ваше планове, али Ви не одустајете лако од својих намера.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб