Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 16. фебруар 2020.
Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 16. фебруар 2020.

Месец данас улази у знак Стрелца, што ће нам указати на важност спознаје среће у свему што нам живот наноси на пут, уз налажење сврхе свог постојања кроз све што будемо радили.

Марс данас улази у Јарца, где борави све до краја месеца марта, одакле нам шаље мир, стабилност, дисциплину и марљивост, прожете зрелошћу, стрпљењем и вољом за успехом.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Стало Вам је да будете запажени на различитим странама и у том смислу користите своје најјаче адуте са којима располажете. Велике амбиције понекад доносе низ нових предности и позитивну доминацију у односу на сараднике.

ЉУБАВ
Свом партнеру не остављате много простора за слободан избор, али на срећу делујете врло убедљиво и заводљиво. Свесно користите свој шарм у правој мери.

ЗДРАВЉЕ
Склони сте прехлади.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Спремни сте на професионално доказивање под различитим условима. Обратите пажњу на неке корисне информације које ће Вам олакшати пут до успеха. Рачунајте на нечију подршку када се налазите у “критичним ситуацијама”.

ЉУБАВ
Задовољство које осећате у нечијој близини може да Вас испуни позитивном енергијом и да помери Ваше субјективне границе. Уживајте у блиском друштву.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам одмор и опуштање.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
У жељи да остварите изузетне резултате пристајете на извесну импровизацију. Понекад без већег ризика, нема ни запаженог успеха или ширег одјека медју сарадницима. Показаће се да имате добру пословну процену и решења.

ЉУБАВ
Избегавајте емотивне контрасте у реакцијама, збуњујете свог партнера неким идејама или честим променама у мишљењу. Тешко је следити Ваш ритам када се занесете.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Имате довољно искуства да реално сагледате све предности или недостатке који произилазе из могућег пословног удруживања. Размислите, интелектуалне способности су пресудне у процени добре пословне прилике која Вам се нуди.

ЉУБАВ
Тешко Вас је разуверити од идеја које имате, али чини Вам се да неко нема довољно разумевање за Ваше емотивне потребе. Без обзира на све, немојте утонути у меланхолично расположење.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Вешто користите своје способности у различитим ситуацијама и не одустајете од својих пословних визија. Успех је на Вашој страни, до год имате јасну представу о томе шта и колико желите да остварите.

ЉУБАВ
Спремни сте да учините скоро све за свог партнера, али под условом да неко не угрожава Вашу успостављену доминацију и интегритет. Понекад Вам је тешко да претпоставите различита мишљења.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Важно је да имате пословни циљ, али још важније је да одредите прави начин или средство које ће Вам омогућити његову успешну реализацију. Делимична решења Вас само непотребно успоравају и подстичу Вашу несигурност.

ЉУБАВ
Очекујете више од онога што партнер може или жели да Вам пружи. Неко од Вас двоје претерује у својим очекиваним захтевима или користи погрешне изговоре.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
У складу са претходним искуством сада мењате свој стил или пословну стратегију у односу на околину. Имате значајну предност у односу на своје сараднике и ништа не препуштате случају.

ЉУБАВ
Лако мењате своје емотивно интересовање у зависности од расположења или особа са којима се сусрећете. Умете вешто да се прилагодите.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Јасно Вам је да завршни резултати зависе од способности да се правилно организујете. Своју пажњу првенствено усмеравате на основне циљеве, али не одустајете ни од неких алтернативних идеја.

ЉУБАВ
Најбоље се осећате када имате утисак да држите под строгом контролом неке важне ситуације из приватног живота, мада партнер све чешће уме да Вас изненади. На срећу нема разлога да бринете.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Све можете да постигнете када се налазите у центру главних дешавања. Успех Вам се налази на дохват руке, учините све сто је потребно да остварите професионални и лични максимум у различитим правцима.

ЉУБАВ
Понекад скоро императивно не одустајете од својих емотивних намера, чак и по цену да сви око Вас мисле другачије. Добро размислите, јер све има своју цену коју не треба занемарити.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Склони сте претераном детаљисању, али није све онако као што претпостављате у духу својих теорија. Неопходна су Вам практична решења, потрудите се да убрзате свој пословни ритам и да завршите све што сте започели.

ЉУБАВ
Захтеви које упућујете свом партнеру не наилазе на добар одјек, али Ви сте чврсто наумили да остварите оно што желите. Делујете врло упорно.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам релаксација.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Јасно Вам је да у неким важним ситуацијама немате довољан утицај на развој пословних догађаја. Затражите нечију подршку или добар савет, постоје решења која изискују нови компромис.

ЉУБАВ
Трудите се да оставите утисак као да све функционише на добар начин, али дубоко у себи потискујете нека емотивна страховања и забринутост.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Не желите да неко мења Вашу пословну оријентацију или да управља Вашим плановима. Потребно је да се детаљно информишете о свим могућностима, спој добре интуиције и аналитичке процене доноси нови успех.

ЉУБАВ
Умете да остварите оно што желите, без обзира на различите компликације које Вас прате или на нечије приметно негодовање. Не пристајете на емотивне компромисе које Вам неко предочава.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Можда ће Вас занимати

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. новембар 2020.

Данашњи дан је за одмор и релаксацију након претходног периода који је био више него …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. новембар 2020.

Ово је један веома активан дан који најављује могућности за нека велика дешавања. Крајем дана …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница