ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 17. децембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 17. децембар 2020.

Тимочки Зодијак

Данас је дан када Сатурн коначно мења знак и из енергије Јарца улази у знак Водолије. Ово је изузетно битан тренутак јер до повратка у Јарца чекаће три деценије! Сатурн у Водолији креће на један нов освежавајући и отрежњујући пут када ће много тога бити промењено, расте потреба за усавршавањем, дисциплином… Овај Сатурн је другачији, упоран, тврдоглав, ексцентрик, али и вредан и правичан иако тежак за сарадњу. Ово је време одлично за самотњаке и све вас који сте по природи другачији да остварите неки свој циљ, сан, који до сада није наишао на разумевање других људи.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Заинтересовани сте за неке скривене информације или за послове који се обављају више на заобилазан начин. Привлаче Вас велики изазови или могућност да удвостручите своје пословно-финансијске резултате.

ЉУБАВ
Нема потребе да Вам нечије присуство изненада „помути разум“ или да се сукобљавате са вољеном особом. Уз повећани слух за толеранцију контролишите и своју импулсивну страну природе.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да остварите психолошку равнотежу, опустите се.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
На Вама је да спроведете у дело нечије идеје, јер на такав начин можете да оставите професионалан утисак у сусрету са сарадницима. Уколико Вам је стало да остварите неки двоструки добитак, будите довољно убедљиви пред околином.

ЉУБАВ
Планирајте нови љубавни сусрет. Код Вас провејава романтично и добро расположење, а партнер жели искрено да Вам угоди на неки необичан или посебан начин.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Положај Месеца тренутно делује изазовно на Ваше психичко стање, стога у одређеним ситуацијама реагујете помало „неконтролисано“ или на основу првог импулса. Без обзира на нове пословне несугласице, не обазирете се на различите коментаре које чујете.

ЉУБАВ
Немојте дозволити да се блиска особа осећа запостављено, изразите позитивну страну своје личности. Употребите и неке своје скривене адуте.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам одмор и психо-физичка релаксација.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Важно је да пласирате своје идеје у одабраном друштву и на правом месту. Унапред осмислите сваки потез, пре него што јавно изложите своје идеје пред сарадницма. Добра припрема и организација представља сигурнији пут до успеха.

ЉУБАВ
Ако Вас муче нове емотивне сумње, отворено разговарајте са вољеном особом. Немојте доносити неке исхитрене закључке на основу свог првог или блиц утиска.

ЗДРАВЉЕ
Олакшајте своју савест, пријаће Вам искрени разговор или поверавање.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Важно је да се правилно разумете са сарадницима или да јасно дефинишете заједничка правила у пословној сарадњи. Свако од Вас треба да одради свој део посла на најбољи начин и без претераног експонирања.

ЉУБАВ
Нема потребе да се понашате сувише строго или хировито према вољеној особи, насупрот томе покажите више нежности и разумевања у сваком погледу. Од Вас се то и очекује.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте неку нездраву исхрану.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Неком као да се посрећило да оствари своје пословне циљеве, али на Вама је да комплетну ситуацију испратите са дужним поштовањем. Избегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима.

ЉУБАВ
Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Без обзира на вољу постоје ситуације које не можете убрзати и променити у своју корист.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нове информације или догађаји на пословној сцени представљају добар повод за заједнички успех. Подстичите код себе смисао за практичном оријентацијом, потребно је да прихватите нечији утицај.

ЉУБАВ
Неко покушава да Вас инспирише на позитивно расположење. Али, Ви имате унапред зацртане циљеве и не одступате лако од својих емотивних намера. Можда треба добро да размислите о нечијем савету.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Нови догађаји на пословној сцени имају негативан утицај на Вашу концентрацију, не успевате да испуните све планиране обавезе у предвиђеном року. Важно је да своју пажњу посветите неким приоритетним циљевима.

ЉУБАВ
Боље је да се превише не заносите великим емотивним жељама или нечијим обећањима. Немојте прецењивати личне могућности и нечије „слабости“, негде постоји граница.

ЗДРАВЉЕ
У вечерњим сатима пријаће Вам забавни садржаји или релаксација.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Уколико неко критикује Ваш начин рада, нема разлога да реагујете сувише сујетно или импулсивно. Обратите пажњу на користан савет, увек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу нових заједничких решења.

ЉУБАВ
У односу са вољеном особом потребна Вам је можда реалнија процена, немојте тражити неке немогуће уступке. Са више поштовање прихватите оно што добијате.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да побољшате своју психо-физичку кондицију.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Уколико немате довољно поверења у одређене сараднике, можда треба на време и правилно заштитити своје пословне интересе. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима, већ да преузмете иницијативу која води ка позитивним резултатима.

ЉУБАВ
Партнер уз сву добру вољу можда не разуме увек и у потпуности све Ваше намере, те очекује да се конкретно изјасните око неких заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нове информације звуче компликовано и неки сарадници не испуњавају можда у потпуности сва Ваша очекивања, али Ви се добро сналазите у различитим ситуацијама. Детаљно проверите различите околности, пре него што започнете нову пословну акцију.

ЉУБАВ
Повремено осећате извесну нелагодност пред блиском особом и делујете напето. Немојте давати погрешна обећања и прихватите искрени разговор.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко Вас доводи пред скоро свршени чин или у незгодну пословну ситуацију. Стога, избегавајте афективно понашање и затражите нечију подршку. Све што чините оставља одређене последице на Ваш пословни или друштвени живот, будите промишљени.

ЉУБАВ
Сачувајте емотивну дистанцу која Вам је потребна. Уколико сте млади или слободни, немојте дозволити да Вас заведу нечији ласкави комплименти.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више течности.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб