ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. новембар 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. новембар 2021.

Тимочки Зодијак

Лунарна еклипса дешава се овог петка, јучерашњи дан био је увод у наредну причу. Ово је време када се повезујемо са својим унутрашњим бићем и жељни смо сазнања о нашем разлогу постојања. Увиђамо важност живота који нам је попут дара дат, јавља се спознаја важности сваког дана који је пред нама. Интуиција је у свом пуном залету, фокусираћемо се на битно и суштинско пазећи да не расипамо снагу на ствари које нам одузимају енергију.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Непланирани сусрет са пријатељима и разговор о послу може донети освежење на пословном плану. Краћи пут због посла или размишљање о послу на путу су наглашени.

ЉУБАВ
Сувише идеализујете вољену особу. Уколико сте усамљени, припазите јер особа која вам може привући пажњу нешто крије од Вас.

ЗДРАВЉЕ
Лоша пробава.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Уморили сте се и сад бисте најрадије да одмарате у свом дому. Издржите још мало јер морате да радите. Банковни рачун Вам је скоро празан.

ЉУБАВ
Повукли сте се и вољену особу посматрате из сенке. Слободни Бикови чекају позив, а требало би да се активирају.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Неко од пријатеља покушава да Вам помогне око промене посла, али се Ви још увек не осећате сигурно и не желите да прокоцкате нечије поверење.

ЉУБАВ
Допадате се неком ко је у незавидној ситуацији. Ваша потреба да помогнете, дате савет и будете подршка је веома наглашена.

ЗДРАВЉЕ
Болови у леђима.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Колега је у супериорнијој позицији и то Вас љути. Ваше краће одсуство са радног места донело је нове промене. Спремите се за озбиљније прихватање обавеза и поведите рачуна о комуникацији.

ЉУБАВ
Неко Вас је заинтересовао на први поглед. Не журите у процени. Не знате још увек каква је та особа и шта са њом можете да очекујете.

ЗДРАВЉЕ
Бол у грлу.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
За тренутак ћете помислити да сте у већем пословном губитку и да Вам нема спаса. На крају ипак можете добро проћи и остварити профит.

ЉУБАВ
Удаљили сте се од партнера и колико год да се он труди да је на услузи, Ви једноставно нисте задовољни његовим потезима.

ЗДРАВЉЕ
Иритација коже.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Имате много идеја, али Вам недостаје реализација. Пријатељи дају назнаке за озбиљнију пословну помоћ, а Ви само треба да будете мање насртљиви.

ЉУБАВ
Задовољни сте својим изгледом. Осећате погледе из непосредне околине, али сте још увек незаинтересовани да уђете у било какав облик везе.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Изгубили сте се у мору планова. Опште незадовољство материјалном ситуацијом ремети пословни ритам. Будите стрпљиви.

ЉУБАВ
Допада Вам се неко ко је супериорнији од Вас или за кога Ви бар тако мислите. Размислите како бисте фукнционисали са таквом особом.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Трудите се да дате најбоље од себе и у преподневним сатима немате ни минут слободног времена. Налет ентузијазма једино ремети осећај несклада са сарадницима.

ЉУБАВ
Размишљате о неком ко не живи у Вашем месту. Ипак сте започели комуникацију са неком особом из Вашег окружења.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна главобоља.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Збуњени сте и осећате несигурност. Нисте задовољни позицијом коју имате и просто завидите онима који су самостални и имају свој новац.

ЉУБАВ
Имате потребу да разговарате са вољеном особом само што она сада нема времена за Вас. Емоције компензујете пријатељима који показују према Вама пуну наклоност.

ЗДРАВЉЕ
Уморни сте.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Ако не можете да промените друге, мењајте себе. Финансије су у паду. Коликим год приходима да располажете, осећате да ускоро морате да направите важну пословну промену.

ЉУБАВ
Покушавате да подржите вољену особу тако што ћете финансијски помоћи. Имаћете мање времена за приватни живот, а још мање за разговоре о прошлим догађајима.

ЗДРАВЉЕ
Уживајте у свом свету интиме.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Немир који осећате неда Вам мира. Имате осећај да ће се нешто важно догодити и да то по Вас неће бити пријатно. Опустите се и боље организујте свакодневицу.

ЉУБАВ
Осећате велику тензију на емотивном плану и на корак сте да све пресечете и окренете нови лист. Можда би Вам то био добар потез у овом тренутку.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Размишљате о послу и смишљате стратегију за дугорочне инвестиције. Некретнине су Вам сад приоритет. Беспотребни трошак претходних дана умањиће комфор.

ЉУБАВ
Никако да се решите ситуација или особа из прошлости. Уколико сте усамљени, особа коју упознајете на улици или преко пријатеља може Вам привући пажњу.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб