ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 2. децембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 2. децембар 2020.

Тимочки Зодијак

Месец ове среде прелази у свој знак – Рака, одакле прави секстил са Ураном у Бику. Уран је у егзалтацији Месеца и веома је усклађен са њим, што доводи до потребе за дубљим разумевањем себе и сопствених потреба, стога ослушните тај глас који је ту у вама и који је заправо ваш одраз. У себи пронађите моћ да се суочите са свиме непознатим, закорачите у непознато, бојазан је непожељна док имате овакав аспект који вам чува леђа! Планирајте, спроводите у дело и верујте у себе.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Иритирају Вас различити неспоразуми, али и нечије неодмерене изјаве. Проблеми у комуникацији са сарадницима се своде на питање приоритета. Свако од Вас прижељкује бољу позицију која гарантује већу слободу изражавања или престиж на пословној сцени.

ЉУБАВ
Претерујете у својим захтевима пред вољеном особом. Неко упорно игнорише Ваше примедбе или поруке које упућујете.

ЗДРАВЉЕ
Изражена напетост.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Неко Вас наговара да промените своје ставове и да прихватите нове идеје. Стало Вам је да свој успех уклопите у стандардна мерила и не желите да експериментишете у неком непознатом правцу.

ЉУБАВ
У свом препознатљивом маниру одбијате ствари које се границе са Вашим уверењем. Али, партнер има другачије мишљење и све прихвата са неким „чудним“ одушевљењем. Као да се не разумете довољно.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Сачувајте присебност духа и немојте давати званичне или брзоплете изјаве, нарочито када Вас неко наговара да прекорачите своја професионална овлашћења.

ЉУБАВ
У емотивном смислу боље је да задржите оно што имате, него да се заносите нечијом причом и комплиментима. Први утисак може лако да Вас завара. Неко не испуњава Ваше основне критеријуме као што Вам се то чини.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко одбија да саслуша или прихвати Ваше пословне идеје. Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе од интереса који Вас везују за одређене сараднике.

ЉУБАВ
Прижељкујете занимљивије догађаје у свом љубавном животу. Сусрет са једном особом може да улепша Ваше расположење.

ЗДРАВЉЕ
Потребно Вам је више одмора и опуштања.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Пропуштену прилику не треба посматрати као пословно-финансијски губитак, већ као добар подстицај за неке будуће планове. Будите умеренији у својим изјавама пред сарадницима.

ЉУБАВ
У љубавном животу за разлику од свог партнера, Ви имате другачија мерила вредности и јасније циљеве. Повремено делујете строго и не дозвољавате никакво одступање од заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам одмор и креативна изолација.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Нечије речи делују сувише провокативно, али на Вама је да контролишете своја осећања. Потребно је да се дистанцирате у односу на различите непријатности. Понекад треба стварати у креативној тишини и мимо радозналих погледа.

ЉУБАВ
Партнер има необичне идеје и одбија да саслуша Ваше примедбе. На срећу очекујете брз или лак расплет догађаја.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Сарадници немају довољно слуха за нове идеје, а притисак са вВше стране доноси супротан ефекат. Стрпљиво сачекајте на боље услове.

ЉУБАВ
Имате утисак да се неке ствари дешавају мимо Вашег знања или да партнер користи лажне изговоре. Пажљивије анализирајте нечију причу и оно што се крије између редова.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Имате добре идеје, али неко ограничава Ваш пословни утицај. Због нечије претеране самовоље осећате латентно незадовољство и несигурност. Налазите се у назахвалној позицији да бисте прећутали оно што мислите.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом не желите да мењате своје критеријуме, али ново убеђивање Вас доводи до границе стрпљења. Добра воља и компромис мора да постоји са обе стране.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са леђима.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Улажете огромну енергију, али изостаје очекивани успех и велики утисак који желите да оставите на своју околину. Неко други присваја већи део резултата и игнорише Ваш утицај.

ЉУБАВ
Планирајте сусрет са особом која може да задовољи Ваше емотивне потребе. Препустите се неком од оних лепих тренутка инспирације и радости.

ЗДРАВЉЕ
Подстичите код себе позитивно расположење.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Неко Вас критикује или покушава да представи Ваше идеје у негативном контексту. За сада је тешко утврдити праву истину у сарадничким редовима, али Ваши пословни циљеви се битно разликују у односу на мишљење већине.

ЉУБАВ
Нема потребе да се понашате превише тајанствено пред блиском особом, јер на такав начин подстичете нову сумњу и удаљавање.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нови пословно-финансијски успех делује као велики подстицај и на Вашу околину. Не желите да Вас неко успорава у послу и да Вас замара опширном причом.

ЉУБАВ
Потрудите се да остварите своје емотивне намере или да придобијете нечију наклоност. Употребите свој шарм, али и оно драгоцено „зрно разума“ које имате.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Потребно је да се правилно организујете и да ускладите своја интересовања, како бисте остварили различите циљеве. Дозволите себи и одређену дозу препотенције са намером да оставите позитиван утисак на пословне партнере.

ЉУБАВ
Поступите по својој савести и немојте игнорисати нечије жеље. Покажите да поседујете и оне посебне манире који откривају емотивну страну Ваше личности.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб