ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. септембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. септембар 2020.

Тимочки Зодијак

Месец је данас у Шкорпиону и позива нас на враћање природи, посебно уколико имамо прилику да боравимо крај воде. Вода ће нас опустити и умирити и напуниће нам батерије за наредни период. Лепи дани су ту још тек неко време, зато користите их за време напољу и уживајте у михољском лету и благом Сунцу.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Очекују Вас интересантни сусрети и зато обратите пажњу на свој стил изражавања или на утисак који остављате у друштву сарадника. Учините све што је потребно да спојите пријатне ситуације са корисним циљевима.

ЉУБАВ
Све је могуће када имате добру вољу. Партнер показује посебно интересовање за Ваше идеје. Наставите са провереном тактиком.

ЗДРАВЉЕ
Почните са рекреацијом.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Очекују Вас изненадне компликације у сусрету са сарадницима, али то не треба да утиче на Вашу концентрацију и добру вољу. Сачувајте присебност духа и преузмите иницијативу.

ЉУБАВ
Важно је да осетите емотивно задовољство и топлину у друштву блиске особе. Увек све може да се прилагоди заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Неко изненада ремети Ваше пословне планове и игнорише Ваше примедбе. Ипак, немојте дозволити да неко у Вама подстиче ниске страсти.

ЉУБАВ
Поступите достојанствено у сусрету са вољеном особом. Реално одмерите своје могућности. Покажите да имате довољно стила и добре намере.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Уколико сте довољно сналажљиви или брзи у пословној акцији, очекиваће Вас успех на различитим странама. Покажите својој околини да поседујете различите способности које гарантују заједнички успех.

ЉУБАВ
Привлачи Вас нова емотивна игра. Употребите свој шарм и дискретно одговорите на нечији позив или на љубавну поруку. Пријаће Вам неки нови или узбудљиви сусрет.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете самоуверено и рачунате на искрену подршку блиских сарадника. Умете да организујете заједничку акцију или да направите правилну расподелу пословних улога и интереса.

ЉУБАВ
Допада Вам се оно што је недостижно или особа до које не допире Ваш глас. Размислите коме треба да упутите неки љубавни сигнал.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Понекад треба употребити различите мере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама.

ЉУБАВ
Искрене емоције увек делују лековито. Задржите своју пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи која Вас прати.

ЗДРАВЉЕ
Стомачне тегобе.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Уколико Вас неко наговара на пословни изазов или на заједничку авантуру, добро размислите о могућим последицама. Неко може да разоткрије Ваше тајне намере и зато не будите наивни или брзоплети.

ЉУБАВ
У љубавним очекивањима као да стално идете за корак испред свог партнера. Ваша нестрпљивост делује збуњујуће на вољену особу.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Обратите пажњу на различите информације које имају практично значење како бисте у потпуности остварили своје пословне намере. Понекад треба деловати довољно брзо и без сувишног тактизирања.

ЉУБАВ
Нема разлога за наметљивост пред блиском особом. Уживајте у стварима које одговарају заједничком афинитету и укусу. Ослоните се на своју интуицију и осећања.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са уринарним путевима.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Ако желите да остварите своје пословне циљеве, потребна Вам је нечија подршка или посредовање. Немојте очекивати немогућа решења већ прикупите све неопходне информације о добрим пословним приликама.

ЉУБАВ
Размислите на који начин треба да анимирате једну особу. Избегавајте ривалство или такмичарске улоге у односу са љубавним партнером.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Јасно Вам је да све има свој век трајања, али упорно инсистирате на стварима које су превазиђене. У сусрету са сарадницима узалудно покушавате да промените нечије мишљење и понашање.

ЉУБАВ
Партнерово неразумевање на Вас делује обесхрабрујуће. Реагујете осетљивије него обично. Улепшајте своје расположење на неки од начина који су Вам лакше доступни.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Неко Вам јасно даје до знања да све има своју цену. Потрудите се да правилно заштитите пословне интересе и да сачувате своју позицију у кругу сарадника.

ЉУБАВ
Не желите превише да причате о својим осећањима и прија Вам нечије интимно друштво и потреба да Вам искрено угоди.

ЗДРАВЉЕ
Могућа повреда.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Имате амбициозне планове и потребу да остварите запажену улогу, међутим Ваш успех зависи од нечијег утицаја. Нема потребе да се понашате превише наметљиво и захтевно у друштву сарадника.

ЉУБАВ
У емотивном смислу, боље је прихватите познату ситуацију. Улазак у неку забрањену зону или изненадни порив за љубавном авантуром може да Вас разочара на неочекивани начин.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна нервоза.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,352ПратилацаЛајкуј
4,211ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб