ВестиЈош један леп септембарски дан, највиша дневна температура до 28 степени

Још један леп септембарски дан, највиша дневна температура до 28 степени

Град Зајечар

У Србији ујутро свеже, понегде по котлинама и висоравнима краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и умерено топло. Ветар слаб и умерен, у јжном Банату повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 5 до 13, највиша од 25 до 28 степени.

У Зајечару другог дана викенда сунчано и топло. Ветар умерен и јак, источни и североисточни. Минимална температура 9, максимална дневна око 26 степени. У понедељак углавном ведро, сунчано и топлије време. Најнижа температура 7, највиша до 27 степени.

АМСС

У Србији ће пријатне дневне температуре и повољни услови вожње и данас пратити возаче.

Интензивнији саобраћај могу очекивати током поподнева и вечери због чега може долазити и до задржавања нарочито на деоницама на којима се изводе радови попут деонице Умчари–Врчин, где се саобраћај одвија у измењеном режиму. До успореније вожње може доћи и на ауто-путу „Милош Велики”, где се такође очекује већи број возила, саопштио је АМСС.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције нема задржавања возила на путничким терминалима наших граничних прелаза.

Грађани Србије који од петка након 18:00 часова уђу у земљу, биће под посебним здравственим надзором. Они ће при преласку границе добијају здравствено упозорење, у коме ће бити упознати са свим обавезама које су дужни да испуне.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб