Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 21. новембар 2020.
Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 21. новембар 2020.

Ово је најважнији дан у овој седмици, обилује огромном енергијом када Венера прелази у знак Шкорпиона, док Сунце прелази у Стрелца! Венера је у свом изгону данас, изгара од емоција и губи трку. Највише ће ову енергију осетити рођени у знаку Бика, Шкорпион, Лав или Водолија. Осетљивост у везама, увредљивост, љубомора и претеривање у очекивањима “красе” овај период, као и патња и осећај да се узалуд бори за нечију љубав. Изгон карактерише управо недостатак баланса и склоност ка потпуном краху. Сунчева енергија, тј. Сунце у Стрелцу данас нам доноси срећу и успех, а сви Стрелчеви су увек окренути будућем времену, краси их оптимизам и стална потреба за истраживањем.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Важно је да се не заносите превеликим амбицијама. Покушавате да повучете јаснију границу између доброг и непрофесионалног понашања. Међутим, особа која Вам задаје додатне проблеме неће одустати од својих намера.

ЉУБАВ
Тренутак је да промените нека устаљена правила понашања у договору са вољеном особом. Нема разлога за додатну забринутост само зато што немате потпуну контролу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Сусрет са једном особом делује негативно на Ваше расположење и зато одбијате предлог или понуду о пословној сарадњи. Али, постоје ситуације које не можете решавати сами и без нечије асистенције.

ЉУБАВ
Неко привлачи Вашу пажњу, али још увек нисте донели коначну одлуку. Емотивна несигурност коју осећате највише проистиче из Вашег неповерења. Потребно је да се гласно изјасните.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Сачувајте присебност духа у неким ситуацијама, јер свако има право да погреши. Прихватите нечије извињење као позитиван сигнал за будуће договоре о заједничким инвестицијама.

ЉУБАВ
Нема разлога да нечије понашање процењујете као емотивну равнодушност или знаке одбијања. Потрудите се да вољена особа правилно схвати, а затим и да у потпуности прихвати Ваше намере.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Сувише очекујете од нечијих обећања и спремни сте да прихватате одређени степен пословног ризика. Понекад је тешко остварити добар пословни компромис.

ЉУБАВ
Ослањате се на Вашу интуицију. На основу ситних детаља из заједничког живота примећујете партнерово незадовољсто. Боље је да прећутите оно што наслућујете.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Важно је да сачувате позитивну инспирацију или јаку вољу у друштву сарадника. Пажљиво осмислите свој комплетан наступ и немојте дозволити да неко погрешно тумачи Ваше идеје и пословне интересе.

ЉУБАВ
Нема разлога да се понашате сувише захтевно пред вољеном особом. Потребно је да се искристалишу позитивне емоције у љубавном односу како бисте остварили све оно што прижељкујете.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Немојте дозволити да Вас неко наведе на погрешну процену и лоше решење. Пажљиво проверавајте различите информације које утичу на ниво пословне сарадње. Лако је направити пропуст у садашњим околностима.

ЉУБАВ
У друштву вољене особе осећате занос који Вас инспирише на неке необичне идеје. Посветите пажњу заједничким темама и ускладите своје потребе.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зубима.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нови проблеми са којима се суочавате на пословној сцени захтевају добру концентрацију и поуздане сараднике. Потребна Вам је нечија искрена подршка и посредовање у различитим пословним фазама.

ЉУБАВ
Своју пажњу посветите некој интересантној теми или особи која Вас инспирише на добро емотивно расположење. Умете да направите сјајан избор.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Ваше идеје наилазе на позитивну реакцију и неко похваљује Ваш начин рада. Стало Вам је да остварите ширу пословну афирмацију и да задовољите различите критеријуме о успешној сарадњи.

ЉУБАВ
Уколико прижељкујете нови емотивни узлет или узбудљиву забаву, учините све што је потребно да привучете нечије интересовање. Употребите шарм у складу са емотивном инспирацијом коју сада осећате.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Неко Вас изненада доводи у непријатну ситуацију и покушава да Вам наметне одређена правила понашања. Потребна Вам је боља контрола у пословним сусретима.

ЉУБАВ
Сачувајте достојанство пред вољеном особом. Покажите да имате довољно снаге да превазиђете неке осетљиве ситуације кроз које пролазите.

ЗДРАВЉЕ
Променљиво расположење.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Покушавате правилно да дешифрујете нечију поруку или да сачувате позитиван став у пословној сарадњи. Избор пословне теме треба да се заснива на поверљивим информацијама и на консултацији са поузданим сарадницима.

ЉУБАВ
Покажите партнеру да постоји неки лепши или занимљивији део стварности који није недостижан. Нема разлога да сумњате у нечија искрена осећања и наклоност.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам излазак или сусрет са пријатељима.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Ваша мотивација или понашање делују скоро беспрекорно у различитим ситуацијама. Пословни резултати на најбољи начин илуструју Ваше интелектуалне или практичне способности у друштву сарадника.

ЉУБАВ
Напокон добијате позитиван емотивни сигнал који сте прижељкивали. Одговорите на нечији позив или на љубавни изазов у складу са својим основним потребама.

ЗДРАВЉЕ
Емотивна афирмација у Вама покреће нову енергију.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Имате добар предосећај, али не успевате правилно да растумачите необичне сигнале или неке скривене поруке. Не треба да бринете због различитих коментара, свако од сарадника има право на своје мишљење и на пословне приоритете.

ЉУБАВ
Различите особе привлаче Вашу емотивну пажњу, али одаберите друштво које у потпуности одговара Вашој инспирацији и афинитетима. Угодите себи и својој околини.

ЗДРАВЉЕ
Стомачне тегобе.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Можда ће Вас занимати

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 12. јануар 2021.

Овај дан посвећен је Урану, јер Месец прави тригон са Ураном у Бику, док Меркур …

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. јануар 2021.

Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 11. јануар 2021. …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница