ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 25. јануар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 25. јануар 2020.

Тимочки Зодијак

Меркур прави секстил са Марсом првог дана викенда. Ово је дан када су тело и мозак у шестој брзини! Мислите брзо, делате брзо, грешке су минималне и случајне! Оштроумни сте и проницљиви и тешко да данас неко може да вас обмане! Бићете и веома вешт говорник који ће износити добре идеје које ће наићи на одобравање код других, а Вама улити самопоуздање.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нема разлога да верујете у информације које долазе из непоузданих извора. Пажљивије анализирајте своје сараднике и нове догађаје. Ипак, претерана доза радозналости у нечијим очима може да изгледа као негативна особина.

ЉУБАВ
У покушају да правилно решите неке нове емотивне дилеме које имате ослоните се на своју интуицију. Често није све онако као што на први поглед изгледа.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Сусрет или разговор са једном особом за Вас представља „добитну комбинацију“ и стога прихватите идеју о пословно-финансијској сарадњи. Важно је да одаберете нову ситуацију, која паралелно испуњава Ваша интересовања и доноси материјалну корист.

ЉУБАВ
Нема потребе да се понашате сувише театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Пажљиво анализирате различите догађаје на пословној сцени и нове услове. Уколико Вам је стало да остварите запажене резултате реално одмерите своје могућности и услове у којима се налазите. Нема разлога за претерану разметљивост пред сарадницма.

ЉУБАВ
Постављате „погрешна питања“ и вршите емотивни притисак на вољену особу. Боље је да смирено сагледате заједничка решења.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Предлажете нова практична решења, али неко од сарадника нема довољно слуха и компликује договор о заједничким интересима. Нема разлога да потцењујете нечију информисаност или умесност да оствари своје намере.

ЉУБАВ
Делујете сувише узнемирено и нестрпљиво. У емотивном заносу правите лошу процену и имате погрешан утисак о једној особи.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедети своју креативну енергију или време. Пословно-финансијски успех не испуњава Ваша очекивања, али ни Ваши сарадници не могу да се похвале сјајним резултатима.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено и забринуто, имате утисак да неправедно трпите због партнеровог чудног понашања или одсутности.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да демонстрирате своје интелектуалне или практичне способности, пронађите себи и одговарајућег „супарника“. Потребно је да одредите прецизније циљеве и да сачувате позитивну оријентацију.

ЉУБАВ
Можда сусрет са једном особом не представља у потпуности Ваш „сан о великој срећи“, али свакако најављује неко занимљиво искуство и низ нових пријаности у емотивном животу.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Иако осећате узнемиреност остварујете добар однос са родитељима, партнером, пријатељима. Они су Вам неопходни као лек за превазилажење стања у ком се налазите зато им дајте максимум свог времена.

ЉУБАВ
Појачане подсвесне феномене покушајте да протумачите на исправан начин.

ЗДРАВЉЕ
Изражена напетост.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Не верујете превише у нечију причу и најчешће се ослањате на самосталну процену пословних могућности. Ипак, немате довољно снаге или концентрације да се ангажујете на различитим странама у складу са замишљеним циљевима.

ЉУБАВ
Са одређеним разлогом прећуткујете своје емотивне намере пред вољеном особом, али не можете још дуго прикривати истину.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Пажљивије посматрајте своју околину и учините све што је потребно да разјасните заједничке дилеме. Пословне критеријуме треба да испуњавате према степену важности или у складу са заједничким договором.

ЉУБАВ
Уколико Вам недостаје нечије присуство, потражите одговарајућу „замену“ или особу за коју Вас везују слична интересовања. Најбоље ћете се осећати уз особу коју добро познајете.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Уколико сте сигурни у своју пословну визију, немојте дозволити да Вас убеђују у супротна решења или да се неко противи Вашој вољи. Потребна Вам је нечија подршка како бисте у потпуности остварили своје пословно-финансијске намере.

ЉУБАВ
Важно је да делујете довољно инспиративно на свог партнера. У љубавном сусрету ништа не препуштајте случају, посебно када имате свест о личној доминацији.

ЗДРАВЉЕ
Превише сте напети.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Понекад ваша самовоља у опхођењу према сарадницима или претерана енергичност у поступцима, делују иритирајуће на околину. Због тога Вас прате негативни коментари или речи критике. Немојте дозволити да вас неко компромитује у друштву сарадника.

ЉУБАВ
Партнер нема довољно разумевања за Ваше емотивне потребе тако да не обраћа посебну пажњу на Ваше негодовање или нерасположење.

ЗДРАВЉЕ
Потребан вам је одмор.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Немојте дозволити да неко преувеличава Ваш неуспех или да Вас кажњава због неизмирених рачуна. Сусрет са једном особом делује као непријатна ситуација, али сачувајте самопоуздање и извуците добру поуку о пословним контактима.

ЉУБАВ
Заборавите на неке необичне или авантуристичке идеје које могу да искомпликују ваш љубавни однос и „миран сан“. Није сваки изазов вредан ризика.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб