ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. јул 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. јул 2021.

Тимочки Зодијак

Ближимо се крају и овог топлог летњег месеца јула и полако нам стиже август, а с њим растуће стрепње због здравља човечанства, које се увелико захуктавају последњих дана… Будите одговорно биће и у складу са препорукама здравства. Нова седмица почиње сасвим мирно и без битнијих аспеката те дан проведите у друштву добрих позитивних мисли.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Делујете врло одлучно и амбициозно. У сусрету са сарадницима проверавате различите информације које утичу на заједничке разултате. Употребите своју памет у оној мери колико је потребно.

ЉУБАВ
Пред вољеном особом понекад ни велике речи нису довољне до остварите своје намере. Искрена осећања све говоре и постижу жељени ефекат.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате своју психо-физичку кондицију.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Остављате озбиљан утисак на своју околину и неко подржава Ваше идеје. У сусрету са сарадницима потребно је да задовољите различите критеријуме и да одредите своје приоритетне циљеве.

ЉУБАВ
Нема разлога да оклевате у нечијем друшву. Довољан је снажан импулс да осетите промене у расположењу и да усмерите своје мисли у правцу вољене особе.

ЗДРАВЉЕ
Посетите стоматолога.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Делујете сумњичаво у сусрету са једном особом, тако да одбијате нечије коментаре и критизерско мишљење. Уколико се превише удаљите из сарадничких кругова, очекиваће Вас додатне компликације.

ЉУБАВ
Вољена особа негодује и у извесној мери оспорава Ваше понашање. Али, Ви то поричете са намером да се ствари промене у Вашу корист.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на исхрану.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Замерке које Вам неко упућује не представљају велики прекршај. Ако је реч о различитим ставовима, потребно је да усагласите пословне интересе. Своју енергију усмерите ка корисним циљевима.

ЉУБАВ
Партнер делује врло подстицајно и уме да преусмери Ваше мисли у позитивном правцу. Нема разлога за додатну забринутост или за погрешну интерпретацију догађаја.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Неко Вас упозорава да се придржавате утврђених правила у пословној сарадњи. Прихватите добар савет и завршите све започете послове у предвиђеном року.

ЉУБАВ
Немојте обећавати свом партнеру ствари које не можете у потпуности да испуните. Нема разлога да изневерите нечија очекивања и отворено разговарајте са блиском особом о свим осетљивим темама.

ЗДРАВЉЕ
Проведите више времена на свежем ваздуху.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уколико се Ваши пословни циљеви не уклапају у заједничке интересе, не будите претерано сујетни или лакомислени. Промените своју првобитну стратегију како бисте сачували основне интересе.

ЉУБАВ
Нема разлога да играте неку двоструку улогу или да прикривате део истине. Не можете заваравати свог партнера неким смишљеним објашњењима.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Сувише строго оцењујете нечије понашање и одбијате могућност за даљом сарадњом. Категорично браните своје пословне интересе, чак и по цену да Ваши сарадници имају другачије мишљење.

ЉУБАВ
Нема потребе да покрећете неку осетљиву тему и на такав начин да иритирате вољену особу. Пажљивије бирајте речи које користите у друштву породице или блиске особе.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на бољу здравствену превентиву.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Не добијате одговоре које очекујете већ слушате разне изговоре о стварима које Вам неко ускраћује. Препознатљиве фразе не значе много. Због лоше концентрације тешко успостављате нове пословне контакте.

ЉУБАВ
Повремено делујете врло напето, јер партнер има своја интересовања или неке тајне планове. Налазите се у емотивном раскораку у односу на жеље и могућности.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам релаксација и опуштање.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Делујете расположено и имате позитиван утицај на своју околину. Потребно је да осмислите акцију која доноси заједничку корист или перспективну рекламу. Све је могуће, ако правилно повежете информације са којима располажете.

ЉУБАВ
Објасните свом партнеру да имате сличне жеље и интересовања. Потребан Вам је добар подстицај и заједнички изазов који ће Вас приближити истим жељама.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Пажљиво размислите о нечијем упозорењу пре него што се упустите у нови изазов или пословну авантуру. Ствари које чините без нечијег одобравања представљају потенцијални ризик.

ЉУБАВ
Партнер Вам даје до знања да тражи осећај поверења и сигурност. Размислите добро и будите искрени и према себи и према њему.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Ствари које прећуткујете пред сарадницима пре или касније могу да Вас доведу у непријатну ситуацију. Полазите од погрешних информација, тако да Ваше прогнозе или обећања пред сарадницима звуче неубедљиво.

ЉУБАВ
Партнер покушава да Вам помогне или да Вас орасположи. Међутим, Ви имате другачију оријентацију и реагујете на супротан начин у односу на нечија очекивања.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
У заједничком интересу је да се пословни ризик сведе на минимум, као и да се актуелни проблеми решавају у најкраћем року. Коректно испоштујте заједнички договор.

ЉУБАВ
Уколико Вас оптеречују емотивне сумње, разговарајте отворено са партнером и инсистирајте на доказивању истине. Не треба да се заваравате неким погрешним илузијама, као да ће Вам тако бити лакше.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се растеретите.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб