ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 27. јун 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 27. јун 2020.

Тимочки Зодијак

Месец је ове суботе у знаку Ваге, и то у вечерњим сатима, те све дотле дан проведите мирно и складно, планирајући угодно вече за себе и вољену особу. Усамљене особе данас ће имати погодну енергију за упознавање занимљиве особе.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Налазите се пред новом пословном дилемом. У сусрету са сарадницима морате имати довољно моралне храбрости, да прихватите одговорност за оно што сте учинили.

ЉУБАВ
У емотивном смислу, делујете рањиво и тражите неко мирније уточиште. Потребна Вам је нечија искрена подршка и разумевање.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Уколико Вас неко опомиње да промените своје критеријуме у пословно-финансијској сарадњи, добро размислите о крајњем или могућем исходу.

ЉУБАВ
Сувише бурно реагујете на ситнице, док партнер на Вама спроводи различите тестове издржљивости. Контролишите своје импулсе.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да остварите своје пословно-финансијске интересе, употребите практичну памет и лично искуство. Важно је да се правилно дистанцирате од особе која има сумњиве намере.

ЉУБАВ
Нема потребе да смишљате различите изговоре пред вољеном особом. Пре или касније, истина ће неминовно испливати на површину.

ЗДРАВЉЕ
Више се одмарајте.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Ваше идеје не значе много, уколико се и Ваши сарадници не заложе за сличне принципе у пословно-финансијским договорима. Успешни резултати подразумевају заједничко поверење.

ЉУБАВ
Покушавате да делујете прибрано, али оптерећују Вас нове љубавне дилеме или лош предосећај који имате у вези једне блиске особе.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Освојили сте нечију наклоност или симпатије, али то не представља довољну гаранцију за пословни успех. Од сутра се баците на рад и само рад.

ЉУБАВ
Покажите своје позитивне намере и будите великодушни према вољеној особи. Угодите више својој породици, данас је идеалан дан за то.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са мишићима.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Постоји особа која Вас иритира својим изјавама или непрофесионалним понашањем. Пословне проблеме не можете решавати мимо неког устаљеног протокола.

ЉУБАВ
Индиректно покушавате да утичете на нечију емотивну одлуку. Блиска особа примећује Ваше латентно незадовољство или да често делујете узнемирено.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Имате довољно енергије да се опробате у неким новим или необичним ситуацијама. Тајну Вашег успеха, представља добро осмишљена комбинација.

ЉУБАВ
Слободно изразите своју љубавну срећу, приуштите себи неку узбудљиву забаву у двоје. Као што рекосмо, данас је дан за размену осећања, па нас послушајте.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Размислите коме треба да се приклоните у пословној сарадњи, они који знају да одаберу праву тему аутоматски добијају и најбоље резултате.

ЉУБАВ
Већи излив нежности пред вољеном особом делује подстицајно на заједнички однос. Неко у Вама побуђује осећај сигурности који Вам недостаје.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Строго процењујете нечије поступке и упорно покушавате да наметнете нова правила понашања у пословној сарадњи. Нема потребе да превише причате о својим пословним плановима, повуците конкретан потез.

ЉУБАВ
Замерате вољеној особи, да наивно верује у ствари које не могу лако да се остваре. Никако да се усагласите око неких заједничких тема.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Делујете задовољно због нових информација. Важно је да осмислите добар план и да подстичете стваралачку атмосферу.

ЉУБАВ
У љубавном животу постоје нека другачија правила или мерила вредности. Фасцинирајте свог партнера необичним идејама и великом пажњом.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Покушавате да засените своју околину и у амбициозном стилу прихватате различите обавезе. Ипак, пословни догађаји не иду у жељеном смеру.

ЉУБАВ
Иритира Вас партнерово понашање или одлуке. Контролишите своје импулсе, пре него што несмотрено или без намере повредите нечија осећања.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неке изненадне промене у пословању, више радују Вас него Вашу околину. Будући да се налазите у центру важних догађаја, употребите своје скривене адуте у односу на пословне конкуренте.

ЉУБАВ
Партнер често критикује Ваше понашање, сматра да немате довољно убедљива објашњења на нека једноставна питања.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб