ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 30. јануар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 30. јануар 2020.

Тимочки Зодијак

Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 30. јануар 2020. године.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Улажете велики напор, али на крају не остављате позитиван утисак на одређене сараднике. Тражите добар савет или нечије посредовање у вези са послом којим се бавите.

ЉУБАВ
Нема разлога да прикривате своје емотивно нерасположење пред особом која добро познаје Ваше врлине или мане. Боље ћете се осећати у искреном поверавању и уз блискост.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нема разлога да одлажете сусрет са сарадницима. Тренутак је да убрзате своје пословне активности или да прихватите нечију понуду.

ЉУБАВ
Препустите свом партнеру главну улогу у заједничким ситуацијама, посебно када Вас љубавни занос води ка најлепшем задовољству.

ЗДРАВЉЕ
Болови у мишићима.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Немојте дозволити да Вас неко оптерећује погрешним идејама или да Вас условљава. На Вама је да својим сарадницима предложите корисно решење које треба да задовољи различите интересе.

ЉУБАВ
Често губите стрпљење пред једном блиском особом. Усмерите пажњу на ведрије садржаје и будите много стрпљивији, пријаће Вашој вези.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Обећања која добијате не представљају гаранцију за пословни добитак. Потребно је да реагујете у одређеном тренутку и категорично да заштите своје интересе.

ЉУБАВ
Потрудите се да делујете довољно заносно и инспиративно пред вољеном особом и немојте дозволити да се удаљавате од неких заједничких планова.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Важно је да оставите озбиљан утисак. Околина има довољно слуха или интересовања да подржи Ваше идеје. Нови пословни догађаји могу да Вас представе у позитивном светлу.

ЉУБАВ
Покажите да имате разумевање за вољену особу. Све што чините треба да Вас приближи сличним циљевима. Машта увек делује као бескрајна инспирација ако се налазите у правом друштву.

ЗДРАВЉЕ
Преосетљиви сте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уколико превише критикујете нечије понашање, онда морате прихватити и могуће негативне реакције. Стало Вам је да промените нечије понашање или услове који Вам се намећу.

ЉУБАВ
Избегавајте провокативне ситуације или особу која не испуњава Ваше емотивне критеријуме. Потребна Вам је искрена пажња и разумевање.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете друге за тренутни неуспех. Могуће је да се грешке налазе у Вама, а не у околини. Понекад је тешко признати лични пораз.

ЉУБАВ
Пажљивије анализирајте партнерово понашање. Можда постоје неке непознате околности или детаљи који Вам промичу. Немојте игнорисати нечије речи или поруку коју добијате.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Доносите рационалне одлуке, али понекад треба поступити по инстинкту. Пажљивије посматрајте своје сараднике и усмеравајте причу у оном правцу који води ка неком заједничком успеху.

ЉУБАВ
Све је могуће остварити уколико сте довољно инспиративни и упорни у својим намерама пред вољеном особом. Будите довољно доследни у ономе што мислите и желите.

ЗДРАВЉЕ
Стомачне тегобе.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Делујете мудро и промишљено у сусрету са сарадницима. Нема разлога да се понашате наметљиво већ препустите другима да говоре о Вашем успеху или у Вашу корист.

ЉУБАВ
Покажите искрено интересовање за идеје које има вољена особа. Избегавајте различите емотивне провокације или нову љубоморну сцену.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Упорно тражите излаз из компликованих ситуација, али неко као да Вас додатно оптерећује различитим захтевима. Сваки проблем има добро ресење.

ЉУБАВ
Избегавајте ривалство или неку љубоморну сцену. Покажите вољеној особи да имате сличне потребе и употребите зрно мудрости увек када је то неопходно.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Будите довољно промишљени пред особом која Вас обавезује на одређене услове у пословној сарадњи. Важно је да сачувате своје интересе и добар однос са околином.

ЉУБАВ
Осећај емотивне блискости у Вама подстиче позитивно расположење и креативну енергију. Добро је да се оријентишете према оној лепшој страни стварности.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Договор са једном особом Вас обавезује на одређене услове или на строгу пословну дискрецију. Међутим, Ви имате другачије идеје и нечете дозволити да неко одлучује у Ваше име.

ЉУБАВ
Понекад прижељкујете више него што је могуће. Партнер делује мрзовољно док слуша Ваше примедбе. Будите реални у процени нечијих могућности.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб