ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 31. октобар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 31. октобар 2020.

Тимочки Зодијак

Викенд започиње у знаку Урана. Сунце је у опозицији са Ураном, док је Месец у конјункцији са њим у Бику. Однос Сунца и Урана доноси неке сукобе са другим људима у погледу неких мишљења, те ће комуникација бити отежана. Наметаћете своје мишљење, али било би пожељно да чујете и другу страну и спустите понос. Могућ проблем са ауторитетима, припазите да не крене у нежељеном правцу које може донети последице које вам се неће допасти. Ипак, ако у вама већ дуже време тиња незадовољство, онда је ово дан када ћете раскрстити са свиме и свима који су вам сметали.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Уколико Вас неко наговара на пословни изазов или на заједничку пословну авантуру, добро размислите о могућим последицама. Неко може да разоткрије Ваше тајне намере.

ЉУБАВ
У љубавним очекивањима као да стално идете за корак испред свог партнера. Ваша нестрпљивост делује збуњујуће на вољену особу.

ЗДРАВЉЕ
Будите пажљивији у саобраћају.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Понекад треба употребити различите мере предострожности. Довољно сте разумни да заштитите своје пословне интересе у критичним ситуацијама. Ризик препустите другима и избегавајте сумњиве пословне понуде.

ЉУБАВ
Искрене емоције увек делују лековито. Задржите своју пажњу на вољеној особи. Уживајте у заједничкој срећи која Вас прати.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам физичка релаксација.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Делујете самоуверено и рачунате на искрену подршку блиских сарадника. Умете да организујете заједничку акцију или да направите правилну расподелу пословних улога и интереса.

ЉУБАВ
Допада Вам се оно што је недостижно или особа до које не допире Ваш глас. Размислите коме треба да упутите неки љубавни сигнал.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Обратите пажњу на различите информације које имају практично значење како бисте у потпуности остварили своје пословне намере. Понекад треба деловати довољно брзо и без сувишног тактизирања.

ЉУБАВ
Нема разлога за наметљивост пред блиском особом. Уживајте у стварима које одговарају заједничком афинитету и укусу. Ослоните се на своју интуицију и осећања.

ЗДРАВЉЕ
Зрачите позитивном енергијом и делујете подстицајно на околину.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Ако желите да остварите своје пословне циљеве потребна Вам је нечија подршка или посредовање. Немојте очекивати немогућа решења, већ прикупите све неопходне информације о добрим пословним приликама.

ЉУБАВ
Размислите на који начин треба да анимирате једну особу. Избегавајте ривалство или такмичарске улоге у односу са љубавним партнером.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на уреднији начин живота и на правилнију исхрану.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Јасно Вам је да све има свој век трајања, али упорно инсистирате на стварима које су превазиђене. У сусрету са сарадницима узалудно покушавате да промените нечије мишљење и понашање.

ЉУБАВ
Партнерово неразумевање на Вас делује обесхрабрујуће. Реагујете осетљивије него обично. Улепшајте своје расположење на неки од начина који су Вам лакше доступни.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Неко Вам јасно даје до знања да све има своју цену. Потрудите се да правилно заштитите пословне интересе и да сачувате своју позицију у кругу сарадника. Лош дијалог прихватите као нову лекцију о пословним односима.

ЉУБАВ
Не желите превише да причате о својим осећањима. Прија Вам нечије интимно друштво и потреба да Вам искрено угоди.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Имате амбициозне планове и потребу да остварите запажену улогу. Међутим, Ваш успех зависи од нечијег утицаја. Нема потребе да се понашате превише наметљиво и захтевно у друштву сарадника.

ЉУБАВ
У емотивном смислу, боље је прихватите познату ситуацију. Улазак у неку забрањену зону или изненадни порив за љубавном авантуром, може да Вас разочара на неочекивани начин.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Очекују Вас интересантни сусрети. Обратите пажњу на свој стил изражавања или на утисак који остављате у друштву сарадника. Учините све што је потребно да спојите пријатне ситуације са корисним циљевима.

ЉУБАВ
Партнер показује посебно интересовање за Ваше идеје. Наставите са провереном тактиком.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Очекују Вас изненадне компликације у сусрету са сарадницима, али то не треба да утиче на Вашу концентрацију и добру вољу. Сачувајте присебност духа и преузмите иницијативу у пресудном моменту.

ЉУБАВ
Важно је да осетите емотивно задовољство и топлину у друштву блиске особе. Увек све може да се прилагоди заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на начин исхране.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Неко изненада ремети Ваше пословне планове и игнорише Ваше примедбе. Ипак, немојте дозволити да неко у Вама подстиче ниске страсти. Нема разлога да улазите у ривалске односе.

ЉУБАВ
Поступите достојанствено у сусрету са вољеном особом. Реално одмерите своје могућности. Покажите да имате довољно стила и добре намере.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам излазак, шетња или боравак у природи.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Уколико сте довољно сналажљиви или брзи у пословној акцији, очекује вас успех на различитим странама. Покажите својој околини да поседујете различите способности које гарантују заједнички успех.

ЉУБАВ
Привлачи вас нова емотивна игра. Употребите ваш шарм и дискретно одговорите на нечији позив или на љубавну поруку. Пријаће вам неки нови или узбудљиви сусрет.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб