ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 4. јануар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 4. јануар 2020.

Тимочки Зодијак

Први викенд Нове године започиње са Плутоном који улази у ретроградну сенку, одакле ће ући у ретроградни циклус крајем априла… Одморите се од претходних бурних дана данас. Пријаће вам тишина и мир. Угодите себи масажом или топлом купком, свиме што вам опија чула и што вас истински опушта.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Избегавајте заоштрени сукоб са сарадницима или са особом која вас обавезује на одређене услове. Не можете свима да угодите, али не треба ни да занемарите партнерство.

ЉУБАВ
Потребна вам је нечија искрена подршка или особа са којом можете да изградите осећај поверења и емотивне блискости. Пажљивије бирајте друштво.

ЗДРАВЉЕ
Размислите о некој лакшој дијети.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Мимо своје воље упетљали сте се у различите пословне ситуације, а сада тражите добар излаз или неко практично решење. Сачувајте присебност духа. Сваки проблем има решење.

ЉУБАВ
Избегавајте ривалске односе или изненадне изливе љубоморе у сусрету са блиском особом. Неко има све већи утицај на ваше емотивно расположење.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам одмор или релаксација.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Ваша пословна стратегија не оставља довољно убедљив утисак на одређене сараднике или на једну утицајну особу. Преостаје вам да прихватите неки компромис.

ЉУБАВ
Нема разлога да прикривате своје нерасположење пред особом која вас добро познаје. Потребна вам је нечија искрена подршка. Потискивањем осећања само подстичете још већу напетост.

ЗДРАВЉЕ
Препоручује вам се медитација.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Договор са једном особом вас обавезује на одређену дискрецију. Међутим ви имате другачије идеје, тако да одбијате споредну улогу у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Партнер делује незадовољно и чини вам се као да мрзовољно коментарише ваше захтеве. Понекад прижељкујете и више него што је могуће.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте различите видове претеривања.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Понекад је тешко признати лични пораз пред сарадницима, али на такав начин добијате нову прилику да остварите своје намере. Ваше идеје можда не могу да заживе у стварности.

ЉУБАВ
Пажљивије анализирајте нове поруке које добијате од вољене особе. Немојте игнорисати нечије речи или емотивно упозорење.

ЗДРАВЉЕ
Успорите свој убрзани ритам. Пријаће вам релаксација.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уколико се превише уживљавате у улогу дежурног кривца, потребно је да се суочите са неким негативним реакцијама које стижу од ваших сарадника. Не можете увек да утичете на нечије мишљење.

ЉУБАВ
Избегавајте ситуације које делују сувише провокативно или особу која не одговара вашим емотивним афинитетима. Морате имати дозу самоконтроле и опреза.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам забава. Опустите се.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
У сусрету са сарадницима делујете промишљено и тражите практичнија решења за заједничке дилеме. Не будите сувише наметљиви. Препустите другима да говоре о вама.

ЉУБАВ
Покажите великодушност пред вољеном особом. Избегавајте ривалски однос или љубавне жаоке које вас непотребно раздвајају. Чак и када мислите другачије, то не треба да води ка сукобу.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да осећате позитивну енергију.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Немојте заборавити добро да одрадите свој домаћи задатак кад су у питању пословне понуде. Чекајте прави тренутак.

ЉУБАВ
Кућне прилике ће интензивирати однос с вољеном особом. Могуће су веће свађе с члановима породице. Мораћете ви бити тај који ће смиривати ситуацију.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Уколико се ваша осећања налазе испред гласа разума, сигурно да за то постоји и неки добар разлог. Контактирајте особу која вас подстиче на креативно изражавање.

ЉУБАВ
Осећате појачани емотивни занос у нечијој близини и прија вам нова улога. Понекад и оне чудесне жеље могу да остваре. Важно је да ствари назовете правим именом.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Тренутак је да убрзате неке пословне договоре. Непотребно одлажете ситуацију која почиње да ремети наставак пословне сарадње. Постоје догађаји на које немате велики утицај.

ЉУБАВ
Потребно је да делујете опуштеније пред блиском особом зарад бољег разумевања. Препустите свом партнеру да има запаженију улогу у блиском контакту.

ЗДРАВЉЕ
Будите одговорни према здрављу.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Важно је да останете доследни у својим намерама. Околина има довољно интересовања да подржи ваше пословне идеје. Потрудите се да представите своје способности.

ЉУБАВ
Контактирајте особу која у вама подстиче креативну инспирацију и емотивно задовољство. На срећу, налазите се у прилици да спојите оно лепо и корисно у различитим правцима.

ЗДРАВЉЕ
Добро друштво делује позитивно на ваше расположење.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Нема потребе да се понашате лакомислено у пословним сусретима, јер информације и обећања која добијате не представљају гаранцију за добитак.

ЉУБАВ
Потрудите се да делујете довољно заносно или неодољиво у друштву блиске особе. Наведите партнера на свој љубавни избор. Заиста, увек постоји начин да остварите оно што желите.

ЗДРАВЉЕ
Зрачите позитивном енергијом.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб