ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 5. август 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 5. август 2020.

Тимочки Зодијак

Меркуров дан је ова среда и Меркур данас прелази у знак Лава. Досадашњи Меркур у Раку дуго је био оптерећен бригама, емоцијама, породицом, а сад нам стиже једна сасвим другачија енергија, стиже оптимизам на велика врата. Расте самопоуздање и осећај самопоштовања. Све досадашње бриге које су вас мориле одједном немају више ту тежину.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Немојте дозволити да неко у Вама распирује такмичарске страсти или жељу за надметањем. Добро размислите да ли је предност на Вашој страни.

ЉУБАВ
Пред вољеном особом покушавате да делујете тајанствено, али не успевате да прикријете своје право расположење или емоције које потискујете у себи. Потребно Вам је нечије разумевање.

ЗДРАВЉЕ
Појачана напетост.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Проверавате да ли се неко поиграва са Вашим поверењем или је по среди заједнички пословни неспоразум. Нема потребе да жалите за пропуштеном приликом.

ЉУБАВ
Ствари које по Вашем мишљењу изгледају интересантно и допадљиво, партнер посматра са одређеном дозом неповерења и има другачије ставове.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Испуњени сте оптимистичким духом и креативном енергијом и зато на различита питања одговарате самоуверено и духовито. Поласкани сте нечијим комплиментима.

ЉУБАВ
Партнер са нестрпљењем очекује да му посветите своју емотивну пажњу. Слободно уживајте у заједничким тренуцима нежности и маштарења.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Претерујете са различитим захтевима које постављате пред своје сараднике. Очекују Вас негативни коментари или нечије негодовање. Нема потребе да улазите у конфликте.

ЉУБАВ
Неспоразуми који Вас прате у љубавном животу нису безначајни, али не представљају ни тему коју треба упорно понављати. Немојте дозволити да нови непоразуми кулминирају.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Уколико Вам је лакше да привремено заборавите на личне проблеме, прихватите нечију идеју о сарадњи. Додатно ангажовање може да Вас удаљи од примарних послова.

ЉУБАВ
Нема потребе да страхујете од истине или да потискујете своје емотивне жеље у друштву блиске особе.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Делујете нетактично пред околином и причате више него што је потребно о својим пословним циљевима. Будите опрезнији у непознатом друштву.

ЉУБАВ
Доносите закључак на основу субјективног утиска и узалуд размишљате о сусрету са неком особом која изгледа није у Вашем домету.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Осећате потребу да заведете ред у својој околини, али то чините на претенциозан начин или у погрешном тренутку. Промените своје понашање.

ЉУБАВ
Смета Вам осећај монотоније која се назире у односу са вољеном особом и утисак да сте запостављени у њеним плановима.

ЗДРАВЉЕ
Одлично се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Стало Вам је да оставите сценски утисак на околину и зато преувеличавате своје способности у одређеним ситуацијама. Ипак, неко са симпатијама оцењује Ваш стил.

ЉУБАВ
Без обзира на свој емотивни статус и године, прихватите игру завођења или нечију поруку. Пријаће Вам нови емотивни контакти.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам релаксација.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Делујете шармантно и духовито пред својом околином. Смишљеном тактиком умете да привучете нечије интересовање. Стало Вам је да изгледате као перфекциониста.

ЉУБАВ
Потребан Вам је тренутак инспирације да покренете лавину нечијих осећања и да осетите интимну срећу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Без обзира на нечију великодушну улогу или обећања, примећујете да ствари иду у погрешном правцу. Не можете да утичете на низ различитих околности на пословној сцени.

ЉУБАВ
Нажалост, ни љубавна дешавања нису по Вашем укусу или мери. Партнер Вам јасно даје до знања да има своје планове и одбија да саслуша Ваше идеје.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Уколико се налазите у непријатној ситуацији, нема потребе да понављате познату причу или да дајете исхитрена обећања. Тешко Вам је да признате свој пораз.

ЉУБАВ
Избегавајте ситуације у којима се осећате лоше или нека непотребна узбуђења. Нема разлога да се повлачите у свој свет тишине или да се одричете личног ужитка.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Забринути сте због нечијих речи и то са добрим поводом. Да бисте сачували своје пословне интересе, неопходно је да се послужите малим лукавством. Будите промишљени.

ЉУБАВ
У љубавном односу више Вам смета партнерова еуфорија коју препознајете у понашању, него осећај емотивне резигнације и несигурност који Вас прати.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб