ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 7. октобар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 7. октобар 2020.

Тимочки Зодијак

Тригон Месеца и Сунца ове среде у сенци је другог аспекта данас, а то је опозиција Меркура и Урана. Меркур је у Шкорпиону, миран и тих, и у опозицији тражи да будемо врло опрезни у саобраћају, као и у комуникацији са другим људима. Уран воли да провоцира, надглашава и уноси немир. Опозиција је ту да подсети да постоји и друга страна с једнако важним захтевима, потребама и осећањима као што имамо и ми сами, те да оно што радимо и говоримо гледамо и из угла саговорника.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Расположење ће Вам бити на врхунцу. Завршићете један важан посао и то ће Вам улити осећај самопоуздања. Важно је да осетите додатну психолошку, материјалну или емотивну сигурност.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом слободно изразите позитивну страну своје личности и потребе које имате. Будите довољно маштовити и инспиративни у сваком погледу.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Одбићете да прихватите нечију услугу која Вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Избегавајте различите видове уцењивања или такмичарску атмосферу коју намеће неко од сарадника.

ЉУБАВ
Смета Вам сазнање да партнеру повремено као да недостаје инспирације, храброст или искреност у изражавању. Учините нешто по том питању како бисте променили садашњу позицију у којој се налазите.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Уколико неко критикује Ваше идеје или понашање, покажите да имате довољно слуха и прихватите све корисне сугестије. Важно је да побољшате пословни рејтинг.

ЉУБАВ
Потрудите се да у потпуности испоштујете договор који имате са својим партнером. Обратите пажњу на важне ситнице које на индиректан начин откривају нечије намере.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
У договору са једном особом завршићете посао који делује врло перспективно. Добар глас далеко се чује, тако да Вас очекује неки вид утицајне рекламе или добитак.

ЉУБАВ
Изгледа да неко са стране у извесном смислу квари план или договор који имате са својим партнером. Немојте одустајати од својих љубавних намера. Налазите се на корак до велике радости.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Ваш ентузијазам, самопоуздање и понос могу да се протумаче на различите начине и зато пажљивије бирајте речи које користите у друштву сарадника или у јавном животу.

ЉУБАВ
Покажите вољеној особи да добра воља и пажња значе много више од неких светлуцавих поклона који се лако дарују. Очарајте свог партнера на прави начин.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Налазите се у сјајној прилици да удвостручите своје пословне резултате. Немојте дозволити да се неко са стране уплиће у Вашу концепцију или у планове које спроводите.

ЉУБАВ
Потрудите се да освојите нечију емотивну пажњу на прикладан начин и да задовољите очекивања. Слободно употребите своје заводничке манире и шарм који имате.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нема потребе да се расплињавате на различите стране и да се оптерећујете са неким амбициозним циљевима. Обратите пажњу на свакодневне послове које сте запоставили.

ЉУБАВ
Будите промишљенији у сваком погледу и умеренији у својим захтевима пред вољеном особом. Пријаће Вам сусрет са блиским пријатељима и посебно нечија емотивна пажња.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Уколико сте довољно одговорни за оно што чините, немојте дозволити да Вас изненада поколебају нове информације или нечија прича. Важно је да испуните своја обећања.

ЉУБАВ
Емотивно задовољство је најлепши доживљај који Вас прати. Потрудите се да делујете неодољиво на особу која привлачи Вашу пажњу. Потврдиће се да имате довољно среће.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Уколико Вам се не допада нечија улога или понашање, стрпљиво сачекајте на прави моменат за пословну акцију. Важно је да правилно процените своје жеље у односу на реалне могућности које имате.

ЉУБАВ
Нема разлога да претерујете у својим захтевима пред вољеном особом. Уместо неких ситних замерки, покажите да имате широко срце и добру вољу. Понекад уз срдачни осмех све може да се промени.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна нервоза.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Уколико Вам недостају поуздане информације о новим догађајима на пословној сцени, немојте давати званична обећања већ затражите нечије посредовање.

ЉУБАВ
Изражите своја осећања и будите довољно нежни и маштовити у друштву вољене особе. Уколико сте слободни, одговорите на нечији позив. Пријаће Вам нечије друштво.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зубима.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Непотребно улећете у нечију замку и прувеличавате Ваше интелектуалне способности. Нема разлога да жалите за пропуштеном приликом, већ треба да сагледате корисну поуку о правилима пословног понашања.

ЉУБАВ
Важно је да сачувате лично достојанство и добро расположење у друштву блиске особе. Уживајте у доброј забави која одговора Вашем укусу.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко можда угрожава Ваше пословне интересе, али нема разлога за већу забринутост. Сачекајте на повољнији тренутак када ћете у потпуности остварити своје намере.

ЉУБАВ
У односу са вољеном особом постоје неки мањи проблеми, али на заобилазан начин можете да остварите неке своје љубавне жеље. Уживајте више у лепим стварима које живот чине посебним.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб