ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 9. септембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 9. септембар 2020.

Тимочки Зодијак

Још један сјајан дан у низу је пред нама, када ће Месец прећи у Близанце и направити секстил са одлично позиционираном Венером, као и тригон са Меркуром у Ваги! Данас је активан и тригон Сунца и Јупитера када вам се смеши потписивање неког веома битног уговора по вас, а који ћете пожелети да прославите у кругу блиских људи и сарадника. Ово је одличан тренутак за неке обнове, попут намештаја, гардеробе, личног описа, свега што у овом тренутку желите.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Ваша пословна визија не може у потпуности да се оствари, али будуће време ће донети боље услове који Вам недостају. Важно је да подстичете стваралачки импулс и да сачувате добар однос са сарадницима.

ЉУБАВ
Понекад је тешко ускладити различита интересовања у односу са вољеном особом. Желите да остварите ближи емотивни контакт и потпуни склад.

ЗДРАВЉЕ
Нарушен Вам је проток енергије.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Покушавате да скренете пажњу своје околине у правцу који највише одговара Вашим пословним интересима или циљевима. Међутим, постоје изненадне околности које Вас успоравају да остварите своје намере.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено. Пре или касније морате да прихватите нечија правила о заједничком животу и емотивну опомену.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да побољшате своју концентрацију.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Постоје различите интересне сфере међу сарадницима, али Ви умете да процените реалне околности и да препознате факторе који доносе заједнички успех. Околина има довољно поверења у Ваше знање или способности.

ЉУБАВ
Пажљивије анализирајте особу која Вас непотребно оптерећује својим ћудљивим понашањем и помало нескромним захтевима.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да сачувате унутрашњу равнотежу.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Делујете нескромно у својим изјавама пред сарадницима. Не дозвољавате да неко други одлучује о условима и пословним интересима. Стил понашања који примењујете повлачи различите коментаре или речи критике.

ЉУБАВ
Нема потребе да спроводите нове емотивне хирове или да пркосите вољеној особи. Будите одмерени у својим захтевима.

ЗДРАВЉЕ
Посетите лекара.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Ваш начин размишљања наилази на гласно негодовање међу сарадницима. Зато, немојте ризиковати у стварима које не познајете довољно или у ситуацијама када постоји неки вид забране. Важно је да испоштујете основни пословни договор.

ЉУБАВ
Имате снажан инитуитивни утисак да нечија обећања нису довољно искрена. Бринете због нечије двосмислене поруке или загонетног понашања.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам више сати здравог сна.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Нема разлога да сувише мистификујете своје пословне планове или да игноришете нечије присуство и утицај. О Вашем успеху или понашању не треба да расправљају сарадници који Вам нису довољно блиски.

ЉУБАВ
Прија Вам додатна пажња и размена нежности у односу са вољеном особом. Неко осваја Ваше симпатије и емотивну наклоност. Откривате нове радости у нечијем присуству.

ЗДРАВЉЕ
Приуштите себи више релаксације. Пријаће Вам шетња у природи.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
На основу комплетне пословне ситуације део обавеза успешно пребацујете на своју околину и вешто организујете заједничку акцију. Сарадници прихватају Ваш начин размишљања.

ЉУБАВ
Положај Месеца тренутно утиче на Ваше сентиментално расположење или на потребу за емотивним зближавањем. Али, нови изазов или авантура може имати и неке негативне последице. Будите довољно дискретни.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да остварите равнотежу у Вашем организму.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Ваши пословни поступци или начин размишљања потврђују уважавање и позитивну улогу коју имате у друштву сарадника. Пословни успех делује подстицајно и на Вашу околину. Очекују Вас бројни позиви и интересантне понуде.

ЉУБАВ
Партнер има право да Вас подсети на основна правила заједничког живота, посебно када делујете сувише занесено, одсутно или када се удаљавате без доброг објашњења.

ЗДРАВЉЕ
Подстичите код себе добру вољу и оптимистичко расположење.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
На основу добре интуиције и утицаја фактора среће делујете успешно на различитим странама. Прати Вас сплет добрих околности. Постоје резултати који истовремено потврђују Ваше интелектуалне и практичне способности.

ЉУБАВ
Нова дешавања у сусрету са вољеном особом представљају добар повод за заједнички ужитак. Делујете врло заносно и умете да угодите онима које волите.

ЗДРАВЉЕ
Зрачите позитивном енергијом.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Стало Вам је до тога да импресионирате своју околину или особу која пажљиво надгледа Ваше професионалне активности. Понекад различити детаљи имају пресудно значење за крајњи успех или на веће уважавање међу сарадницима.

ЉУБАВ
Усмерите своје мисли и пажњу према особи која има сличне емотивне афинитете и која може у потпуности да Вас разуме.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Смишљено избегавате сусрет са особом која има помало негативан став о Вашим професионалним способностима и често критикује Ваш стил изразавања. Ипак, пре или касније мораћете да прихватите компромисно решење.

ЉУБАВ
Недостаје Вам неко коме бисте поверили своје мисли и нека потиснута осећања. Будите пажљивији у љубавном дијалогу, понекад се несмотрено каже више него што се жели.

ЗДРАВЉЕ
Сачувајте добру форму.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Претерано експонирање или истицање својих циљева као најбољег решења осликава Вашу основну потребу за великим успехом. Неки вид непријатности који Вас очекује у сусрету са сарадницима представља логичан след догађаја.

ЉУБАВ
Смишљено преувеличавате своје емотивне потребе у друштву вољене особе. Са намером сувише драматизујете нове догађаје.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте конфликтне ситуације које Вас психички узнемиравају.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб