VestiDođi, kupi, pomozi: Drugi humanitarni bazar za malog Bogdana u Zaječaru

Dođi, kupi, pomozi: Drugi humanitarni bazar za malog Bogdana u Zaječaru

Humanitarni bazar „Dođi, kupi, pomozi” u Zaječaru: Novčana pomoć za malog Bogdana Gicovića

Na Trgu oslobođenja u Zaječaru će u subotu, 12. septembra, biti održan drugi humanitarni bazar pod nazivom „Dođi, kupi, pomozi” sa ciljem da se skupi što više novčanih sredstava za Bogdana Gicovića (5) iz Zaječara.

Nakon uspešnog humanitarnog bazara koji je bio održan u nedelju, 6. septembra, većina ljudi sa bazara apelovala je da se opet održi isti na istom mestu.

„Pozivamo ljude da uzmu učešće na drugom humanitarnom bazaru koji će biti organizovan na zaječarskom Skveru. Ko želi da pomogne može napraviti mafine, palačinke, keksiće, kiflice, pite, limunadu, domaći sok, ukrasne kamenčiće, ukrasne kutije, rođendanske pozivnice i dr. i doneti za prodaju. Mogu se doneti očuvane igračke za prodaju. Svi ste pozvani da učestvujete u ovoj akciji. Zajedno do pobede”, kažu organizatori humanitarnog bazara.

Za sve bliže informacije svi zainteresovani mogu se javiti na broj telefona: 069/55-33-564 (Mediana Mitrović) najkasnije do četvrtka zbog dalje organizacije.

Bazar se održava od 09:00 do 12:00 časova i od 17:00 do 20:00 časova na Trgu oslobođenja u Zaječaru.

Osim aktivnog učešća na bazaru, možete pomoći tako što ćete posetiti bazar, kupiti neku sitnicu i za uzvrat ubaciti novca koliko ste u mogućnosti u „humanitarnu kutiju“.

Bogdan Gicović (5) iz Zaječara se nalazi na lečenju u Španiji na klinici SJD u Barseloni. Bogdan boluje od tumora u maloj karlici tzv. rabdomiosarkoma. Neophodna sredstva za lečenje su sakupljena.

Plan lečenja je brahiterapija. Konačno Boba ima šansu da to strano telo nestane iz njegove karlice. Između 3 i 6 meseci će trajati lečenje.

„Za nama su jako teške 2 godine Bogdanove borbe za život. Bogdan je prošao kroz 52 nedelje hemoterapije, 28 dana zračenja kao i delimične operacije tumorske mase. Tačnije od 18.07.2018. Njegova borba se nastavlja, gde je on mnogo jači i sa velikom željom da ovo sve bude iza njega. Ovoga puta ima ponovo šansu da hoda, uz pomoć longeta koje mora da nosi narednih godinu dana”, kažu Bogdanovi roditelji.

Novac koji se sakuplja je za troškove života, za hranu, lekove, pelene, usluge prevodilaca, prevoz od kuće do bolnice i nazad i svakodnevne potrebe u Barseloni. Troškovi su jako veliki tamo i većina stvari preskupa.

„Život je borba i samo borba, a da bi Bogdan mogao da se izbori i pobedi, treba nam vaša pomoć. Molimo sve ljude dobre volje koji mogu da pomognu da Bogdan pobedi ovu bitku”, apeluju Bogdanovi roditelji.

Dinarski račun:
265-0000005399899-86

Devizni račun:
SWIFT Code: RZBSRSBG
Raiffeisen Bank AD, Beograd, RS
IBAN: RS35265090000000007341
Bogdan Gicović, Plitvička 2, Zaječar, RS

PayPal:
Marina Gicović +381611929934
laudanovic.marina@gmail.com

Western Union:
Marina Gicović +381616406479
Serbia

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub