ВестиТК „АС Тимок” Зајечар данас почиње са радом

ТК „АС Тимок” Зајечар данас почиње са радом

ТК „АС Тимок” Зајечар — Млади тенисери

Након укидања ванредног стања у земљи Тениски клуб „АС Тимок” Зајечар данас почиње са радом уз поштовање свих препорука и инструкција.

Скоро двомесечни карантин и изолација, довели су до повећане потребе за физичком активношћу, не само код деце, већ и код старијих. Управо због тога, Тениски клуб „АС Тимок” на Поповој плажи, отвара конкурс за упис деце и старијих почетника у Школу тениса, која ће бити бесплатна.

Клуб је обезбедио сву потребну опрему и реквизите, свако добија свој рекет на коришћење.

Број је ограничен, управо због предузетих мера и препорука о понашању и спровођењу тренажног процеса у датим околностима.

Такође, редовни тренинзи, основне школе тениса и такмичара биће организовани уз посебне мере које ће бити на огласној табли.

Све информације и пријаве за упис могу се добити на број телефона 060/04-32-012 или на тениским теренима спортско-рекреативног комплекса „Попова плажа”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,352ПратилацаЛајкуј
4,211ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб