ВестиТК „АС Тимок” Зајечар данас почиње са радом

ТК „АС Тимок” Зајечар данас почиње са радом

ТК „АС Тимок” Зајечар — Млади тенисери

Након укидања ванредног стања у земљи Тениски клуб „АС Тимок” Зајечар данас почиње са радом уз поштовање свих препорука и инструкција.

Скоро двомесечни карантин и изолација, довели су до повећане потребе за физичком активношћу, не само код деце, већ и код старијих. Управо због тога, Тениски клуб „АС Тимок” на Поповој плажи, отвара конкурс за упис деце и старијих почетника у Школу тениса, која ће бити бесплатна.

Клуб је обезбедио сву потребну опрему и реквизите, свако добија свој рекет на коришћење.

Број је ограничен, управо због предузетих мера и препорука о понашању и спровођењу тренажног процеса у датим околностима.

Такође, редовни тренинзи, основне школе тениса и такмичара биће организовани уз посебне мере које ће бити на огласној табли.

Све информације и пријаве за упис могу се добити на број телефона 060/04-32-012 или на тениским теренима спортско-рекреативног комплекса „Попова плажа”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб