Тимочка КрајинаБорТрибина о дигиталном активизму „Како млади да покрену промене?” у Бору 16....

Трибина о дигиталном активизму „Како млади да покрену промене?” у Бору 16. јуна

„Тебризам”: Трибина о дигиталном активизму „Како млади да покрену промене?” у Бору

Омладинско удружење „Тебризам” организује трибину под називом „Како млади да покрену промене?” која ће се одржати у петак, 16. јуна, у Народној библиотеци у Бору.

Трибина је посебно усмерена на теме као што су дигитални активизам, таргетирање и покретање промена у заједници, а окупиће три панелиста, који ће причати о искуству у дигиталном активизму, као и о препорукама за младе како да направе неку промену и искористе дигиталне алате у том процесу.

Панелисти трибине ће бити: Миња Николић из Experiment-а 29, Иван Бјелић из Кровне организације младих Србије (КОМС), као и Игор Велић из УГ „Сигурне стазе”.

Трибина почиње у 17:30 часова.

Ова трибина се реализује преко пројекта „Нова генерација дигиталних кампањера” уз подршку регионалног пројекта СМАРТ Балкан – Цивилно друштво за повезан Западни Балкан којег имплементира Центар за промоцију цивилног друштва (ЦПЦД), Center for Research and Policy Making (CRPM) и Institute for Democracy and Mediation (IDM), а финансијски подржава Министарство спољних послова Краљевине Норвешке.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб