Тимочка КрајинаБорУ Бору расписан јавни позив за предузећа за уградњу соларних панела

У Бору расписан јавни позив за предузећа за уградњу соларних панела

Бор: Јавни позив за предузећа за уградњу соларних панела

Чланови Градског већа у Бору усвојили су на 107. седници одлуку о расписивању Јавног позива за предузетнике за уградњу соларних панела у домаћинствима у оквиру пројекта о суфинансирању енергетске санације породичних кућа.

Градско веће града Бора упуђује јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мере енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе

Привредни субјекти који се буду пријавили имаће обавезу да за домаћинства ураде пројекат уградње, поставе соларне панеле на које је гаранција минимално десет година и инвертер који је неопходан са гаранцијом од минимално пет година. Очекује се да комплетно рангирање и избор буду завршени до краја јануара.

Након тога биће расписан позив за пријављивање грађана.

Рок за подношење пријава за овај јавни позив је 15. децембар. 2021. године. Очекује се да комплетно рангирање и избор буду завршени до краја јануара.

Постављање и прикључивање соларних панела у домаћинствима требало би да буде завршено до 1. јула следеће године.

Опширније о овом јавном позиву можете сазнати на овом линку.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб